Disneyland Parijs nieuw in 2016: Nieuwe shows

    Disneyland Parijs
            in 2016
     Wat is er nieuw?


          10 febuari t/m 31 december 2016

Shows & evenementen 2016
- Nieuw: The Forest of Enchantment (show)
- Swing into Spring
- Jedi Training Academy (show)
- Frozen Summer Fun: Frozen Sing-along
  (festival/show)

- Mickey and the Magician

- Speciale Disneyland Aanbieding 2016
- Meer Disneyland aanbiedingen

- Onze DLRP-Magic video's op YoutubeBekijk al onze Disneyland Parijs video's hier.

Disneyland Paris 2016: Forest of Enchantment
Disneyland Paris 2016: Forest of Enchantment
Disneyland Paris 2016: Swing into Spring
Disneyland Paris 2016: Swing into Spring
Disneyland Paris 2016: Jedi Training Academy
Disneyland Paris Frozen Summer Fun 2016
Disneyland Paris Frozen Sing Along
Disneyland Paris 2016: Mickey and the Magician
 

Disneyland Parijs 2016: wat is er nieuw dit jaar?

Nieuw in Disneyland Parijs in 2016.
Net als in 2015 is 2016 een jaar zonder groot doorlopend thema. Daar wil Disney een beetje van af. Disney heeft liever diverse afwisselende evenementen om ieder deel van het jaar iets nieuws te kunnen presenteren. De gebruikelijke Disney's Halloween en Disney's kerst seizoen komen gewoon weer terug Parijs.

In 2016 heeft Disneyland een aantal nieuwe shows. Het in 2015 populaire 'Frozen Summer Fun' komt deze zomer weer terug. Ook luid Disneyland Park weer de lente in met het 'Swing into Spring' festival.

Nieuw in 2016 is de 'The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure' en 'Mickey and the Magician' 2 gloednieuwe shows!

Dit jaar opnieuw geen nieuwe attractie. Wel wordt en veel groots (en achterstallig) onderhoud gepleegd aan zeer veel attracties en gebouwen. Big Thunder Mountain, Thunder Mesa Riverboat Landing, Peter Pan's Flight en Star Tours zijn in 2016 (grotendeels) gesloten. In deze periode worden de attractie geheel vernieuwd met nieuwe techniek, nieuwe verhaallijnen en een nieuwe laag verf. Helaas dus niet toegankelijk voor jouw als gast maar vanaf 2017 heeft Disneyland Parijs dus wel een hoop verbeterde attracties te bieden! Het park zal er weer perfect uitzien in 2017. Het jaar dat Disneyland Parijs 25 jaar bestaat.


The Forest of Enchantment

Van 10 februari t/m 8 mei 2016

Een nieuwe show in Disneyland Parijs! In het Chaparral Theater van Frontierland is een betoverd bos te vinden. Het bos komt tot leven... Enchantella neemt je mee het bos in waar 4 zangers, de 4 elementen, je door de show begeleiden.
Waterlilo (water), Ragina (vuur), Lezardo (aarde), Lucile (wind) begeleiden de Disney figuren uit de films Pocahontas (inclusief John Smith), Tarzan, The Jungle Book (Baloo en King Louie), Rapunzel (inclusief Flynn Rider) en Brave (Merida) op reis door de wondere wereld van de natuur.

Voor deze show waren de shows Pocahontas,
Mickey's Winter Wonderland, The Tarzan Encounter, Goofy's Summer Camp en de Frozen Sing-along te vinden in dit Chaparral Theater. Vanaf 4 juni 2016 zal de Frozen Sing-along weer terugkomen in dit theater. Alles wordt live gezongen maar persoonlijk vinden we de muziek te gehaast en daardoor de zang ook. Nieuwsgierig? Bekijk de video of ga snel zelf naar Disneyland Parijs!

Bekijk de video van Welcome To SpringBekijk hier de volledige The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure video!Swing into Spring 2016

Van 5 maart t/m 29 mei 2016

Disney Spring Festival is een oud thema in een nieuw jasje en in 2014 weer opnieuw geďntroduceerd. In 2016 zijn er ook weer wat nieuwe zaken te bekennen in het Disneyland Park. Zo zijn er grote paaseieren met bekende Disney figuren erop geplaatst in Main Street USA en zijn er grote gekleurde bloembedden te vinden.
De 'Welcome To Spring' show bevat figuren en muziek uit Mary Poppins zoals zoals "Supercalifragilisticexpialidocious", "Jolly Holiday" en "Step in Time". Welcome to Spring is dagelijks te zien om: 17:00, 18:00 & 18:40 uur.
Bekijk de video van Welcome To SpringBekijk hier de volledige Welcome To Spring video!

De voormalige Character Express is de afgelopen 9 jaar al diverse keren ingezet met telkens een ander thema. Dit jaar onder de naam 'Minnie's Little Spring Train 2016'. Helemaal gerestyled met dit jaar een Alice in Wonderland thema. De trein heeft de vorm van Chessire Cat gekregen. Leuke 'bunny boys' en 'bunny girls' en dansers maken er een leuke show van met uiteraard swingende muziek. Minnie's Little Spring Train is dagelijks te zien om: 13:30 & 14:15 uur op Main Street USA.
Bekijk de video van Welcome To SpringBekijk hier de volledige Minnie's Little Spring Train 2016 video!

De 'Goofy's Garden Party' uit 2015 is ook weer terug. Deze grote show vol dansers, rijdende bloemdecoraties en uiteraard veel Disney figuren zijn het hoogtepunt van Disney Swing into Spring festival. Een grootse 10 minuten durende show vol gezellige muziek. Goofy's Garden Party is dagelijks (behalve op dinsdag & woensdag) te zien om: 11:45, 12:30, 14:50 & 15:35 uur.
Bekijk video van Goofy's Garden PartyBekijk hier de volledige Goofy's Garden Party video!Jedi Training Academy

Dagelijks: 6x

Voel de kracht van Star Wars. In deze interactieve Jedi Training Academy kunnen kinderen leren en voelen hoe het is om een echte Jedy te zijn en met 'The Force' overweg te kunnen.

In het Videopolis Theater in Discoveryland van Disneyland Park wordt 6x per dag een training gegeven. De show zit vol speciale effecten wat het publiek ook een leuke 15 minuten durende show maakt om naar te kijken. Een Master Jedi zal (in Frans en Engels) samen met 2 Storm troopers, R2-D2 en Darth Vader zelf de training verzorgen.

Er kunnen 12 kinderen mee doen met de show om getraind te worden tot Jedi Knight. Om mee te kunnen doen kan je jezelf aanmelden 's morgen bij het theater of vraag een Cast Member in het park voor meer informatie. Na afloop ontvangen alle kinderen een certificaat en mogen zij zich officieel Jedi Knight noemen.

Deze show is de eerste grote nieuwigheid voor het toekomstige 'Star Wars Land' dat waarschijnlijk een groot deel van Discoveryland gaat vervangen.
Bekijk video van de Jedy Training AcademyBekijk hier de volledige Jedy Training Academy video!Frozen Summer Fun: Frozen Sing along

Van 4 juni 2015 t/m 18 september 2016
Na het succes van 2015 komt in 2016 the Frozen Summer Fun event terug. Met als hoogtepunt de dagelijkse Frozen Sing-along show. Dagelijks zijn er meerdere mogelijkheden om Anna & Elsa te zien en te horen.

Tijdens de grote Live Frozen Sing-along kun jij meezingen mee alle grote hits uit de film. Anna, Elsa en Olaf nemen je live op het podium mee langs je favoriete Frozen liedjes, waarna Elsa nog een ijskoude verrassing voor je in petto heeft. 6x per dag en in de zomer 12x per dag in het Chaparral Theater in Frontierland. Er zijn Engelse talige en Franse shows.

Dagelijks rijden Anna & Elsa op hun koninklijke koets even door Main Street USA. Houd je camera dus gereed en maak snel een foto!

In de dagelijkse grote Disneyland Park parade 'Disney Magic on Parade!' komen Anna & Elsa natuurlijk ook voorbij op hun bevroren ijsrots.

Als afsluiter van de dag komt Frozen in deze peride ook nog voor in de meesterlijke show
Disney Dreams! ter vervanging van de Brave scene.
Bekijk video van de Frozen Sing-alongBekijk hier de volledige Frozen Sing-along video!

Mickey and the Magician

Nieuw: vanaf 2 juli 2016

Nieuw in het Walt Disney Studios Park dit jaar is de vervanging van de Animagique show in Studio 3, vanaf nu omgedoopt tot 'Animagique Theater' door de nieuwe 'Mickey and the Magician' show.

Deze 30 minuten durende show zal 5x per dag te zien zijn. Voor de show worden speciale technieken worden gebruikt zoals videomapping (zoals bij Disney Dreams!). Ook zal de show de aller eerste echt sprekende Mickey Mouse van Disneyland Parijs krijgen. Een waanzinnige techniek waarbij de ogen en mond echt meebewegen tijdens het praten. Ook zal de show makkelijk aanpasbaar zijn en kan het worden ingezet voor speciale evenementen zoals Halloween en het kerstseizoen.

Mickey moet het atelier van een grote tovenaar op ruimen maar Mickey droomt er van om ooit zelf een grote tovernaar te worden. Tijdens zijn droom verschijnen diverse iconische Disney figuren op het toneel zoals Assepoester en de goede fee, Genie de geest uit Aladdin, Anna en Elsa uit Frozen, Belle en het Beest en Rafiki uit De Leeuwenkoning.Disneyland Parijs aanbieding 2016

Tot 30% korting op Disneyland Parijs + Kinderen GRATIS!
Bezoek Disneyland Parijs in 2016 en ervaar Disney Swing into Spring festival, The Forest of Enchantment, Jedi Training Academy, Frozen Summer fun en Mickey and the Magician. Lukt je dit niet? Dan kun je ook nog in het rustige september gaan of tijdens Halloween in oktober en Disney Kerstseizoen in november en december 2016.
Bekijk de huidige Disneyland Parijs aanbieding van 2016.

Bekijk de Disneyland Parijs aanbieding NU!


Alle Disneyland aanbiedingen
Bekijk alle Disneyland Parijs 2015 Aanbiedingen van alle touroperators.

Disneyland Parijs vervoer
Lees ook meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Parijs Hotels op onze website.


   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney