Good Morning Walt Disney Studios


Bekijk de bijna 45 minuten durende clip van deze Stunt Show!!


De Sterrenwagen als koploper van de parade
De Sterrenwagen met Donald, Katrien, Lilo & Dagobert Duck
Mickey`s Wagen
Minnie`s Wagen
De Zwarte Wagen met een acteur als Dragula
Cruella De Vil met Knabbel & Babbel daarachter en de Luxe Zwarte wagen tot slot daarachter
Cruella De Vil met aanhang
Dragula aan het einde van de parade in Production Courtyard
Dragula aan het einde van de parade in Production Courtyard
 

Good Morning Walt Disney Studios: De sterren zijn op weg naar de set en jij kunt daarbij zijn!

Stars to the set!
Goooood Morning Walt Disney Studios! Welcome Everybody!

Het is de start van weer een nieuwe drukke werkdag in de studios en de cast van de films moeten natuurlijk wel allemaal optijd aanwezig zijn. Ze komen in klasse in hun limousine en klassieke Amerikaanse wagens. Begroet al je Disney vrienden en wens ze een succesvolle dag toe.

Deze ochtendparade is in 2009 verdwenen uit het Walt Disney Studios Park. Er is geen ochtendshow/parade voor teruggekomen.


Begin je dag in de Studios met het verwelkomen van de acteurs die vandaag weer hard aan het werk gaan.

Al je favoriete Disney helden zijn inmiddels wakker en klaar voor een hele nieuwe opname dag in de studios. Ze zijn op weg naar hun werk aldaar en jij kunt ze zien en ontmoeten op het moment dat ze de studios of te wel het Walt Disney Studios Park betreden.

De Disney sterren zijn klaar om een nieuwe kaskraker op te nemen. Wie zuller er vandaag allemaal meedoen in de nieuwe film? Je zult het gauw zien...


De Sterrenwagen
De ochtend is net begonnen en voorop rijd de zwarte "sterrenwagen" met de grote omroepinstallatie op het dak. Hierin zitten een aantal Disney vrienden afhankelijk van de film van die dag natuurlijk ;) Donald, Katrien, the Incredibles en de beren van Brother Bear. Goofy loopt er achter samen met nog wat vrienden. Soms zijn er andere of meer Disney vrienden aanwezig in de parade dus je weet nooit precies wie of wat je te zien krijgt.


Mickey`s Studios wagen
Mickey en zijn vriend rijden achter de "sterrenwagen" in een cartoon achtige wagen geschilderd in het rood en het geel. Mickey zelf is gehuld in een weerspiegelend glitterpak dus hou je zonnebril maar bij de hand.

Woody en Jessie uit de film Toy Story lopen vlak achter Mickey en ook Pluto, het huisdier van Mickey, is uiteraard van de partij.


Minnie`s Wagen
Minnie moet natuurlijk als een koningin gebracht worden en dat wordt ze ook. In een prachtige roze Amerikaanse wagen. Natuurlijk kan haar decoratie keuze niet ontbreken. De wagen staat vol van de rode romantische hartjes. Haar eigen garderobe wordt achter haar aan mee gereden want wat is een ster zonder haar prachtige kleren en make-up!


De Gangsters
De parade bestaat niet alleen uit Disney helden. Er zijn meer sterren in de wereld dan alleen de Disney figuren. In een zwarte Amerikaanse wagen komt een echte glamour actrice met naast haar een echte gangster in het zwart gekleed met een zwarte zonnebril, witte stopdas en natuurlijk een wapen.

Het kan ook zijn dat Dragula de plek van deze 2 gangsters heeft overgenomen (zie ook de foto linksonder).

Hier achter komen Knabbel & Babbel in hun eigen ganster kleding. Ze lopen in hun wit met zwart gestreepte gevangenis pakjes.


Cruella De Vil
Dan is het de beurd aan Cruella De Vil om het park te betreden. Ze komt ook in een prachtige Amerikaanse wagens die ook gedecoreerd is zoals alleen zij dat kan natuurlijk. Ze staat in haar wagen in haar kleding met bond en natuurlijk vol met dalmatiers stippen. Ze is de kwaadheid zichzelf samen met haar 2 slechte assistenten die nooit eens iets goed kunnen doen.


De Luxe Cadillac
Tot slot van deze parade komt er een luxe zwarte Cadillac met zilvere randen. Dit is natuurlijk een en al luxe. Iedere keer met ander mensen in de wagen en ze zijn gekleed volgens de laatste modetrends. Dit zijn de sterren die wij eigenlijk nog niet kennen als sterren. Misschien zullen we het ooit weten zie ze zijn... als hun (film)werk ons ook bekend word.
Het is Disney weer die van ieder idee weer een geweldige parade tevoorschijn kan toveren.

Deze parade zorgt echt voor een uitstekende start van je dag! De muziek, je Disney vrienden en de allemooiste (Amerikaanse) voertuigen maken de parade compleet. Geniet van de momenten en ga leg deze vast op film zodat je er later nog eens van kunt genieten.

Dichterbij de start van een "Movie Making Day" kun je niet krijgen. Iedereen komt vlak voor je neus langs en je krijgt aan het einde van de parade genoeg tijd om te beseffen dat het allemaal echt vlak voor je eigen ogen afspeelt en tot leven komt!
Mijn Disney Magic TIP 1: De parade eindigd in de bocht voor Cinemagique en daar krijg je de tijd om met al je helden op de foto te gaan! Neem een foto, laat een handtekening zetten of maak een dansje samen met ze. Zelfs de bestuurders willen graag met je op de foto.


Mijn Disney Magic TIP 2: Het concept van de Good Morning Walt Disney Studios is gelijk aan die van de Disney / MGM Studios "Disney Stars and Motorcars Parade". De zelfde muziek is er zelfs voor gebruikt, alleen voor de de MGM versie van de muziek zijn er ongeveer 25 bekende Disney nummers gemixt en hieronder en tussen geplaatst. Deze versie van de muziek duurt daarom ook 11.30 minuten.


Mijn Disney Magic en Weetjes TIP 3: De Amerikaanse versie van de parade is veel groter en masaler. De WDS versie heeft er een verhaal achter zitten, dat de sterren aankomen op hun werk in de studios, maar het idee is verder hetzelfde.


Mijn Disney Magic TIP 4: De parade veranderd telkens wel iets dus als je meerdere malen komt naar de Walt Disney Studios kijk dan zeker weer naar deze parade.


Mijn Disney Magic TIP 5: De diverse wagens in deze parade worden op meerder plekken en momenten ingezet. Zo is de "Sterrenwagen" ook te vinden vooraan in de Disney Cinema Parade, de wagen van Minnie wordt gebruikt in het seizoensprogramma van "Lilo & Stitch - Catch the Wave Party" & de wagen van de Cruelle De Vil wordt gebruikt in het seizoensprogramma van Cruelle De Vil.

Zie ook de
pagina om de gehele parade op film te zien!
Het is meestal nog niet zo druk bij deze parade omdat hij dus vroeg in de morgen al is. Veel bezoekers komen pas later op de dag het park bezoeken (slapen uit, reistijd, e.d.).

De route van de parade loopt van Flying Carpets over Agrabah (animation Courtyard) naar Cinemagique (Production Coutyard) maar niet verder dan daar dus! Zoek je plek dus hier ergens tussen en je hebt een fantastisch beeld van het allereerste entertainment dat het Walt Disney Studios Park je vandaag te bieden heeft.

De parade is dagelijks om 10.30 (april 2006 gewijzigd in 10.45)
In het hoogseizoen is de parade dagelijks om 09.45.

Zie voor het precieze tijdstip de Parkfolder in het park of de
©Disneyland Resort Parijs website.

            


   ©www.DLRP-Magic.tk
   Sommige items ©Disney