Disneyland met de bus

Disneyland met de bus

  U bent hier: Disneyland > Disneyland Reizen > Disneyland met de bus

- Dagtocht Disneyland Parijs
- Meerdaagse busreis Disneyland Parijs
- Disneyland & Parijs stad buscombi


Oad Kidsbus

Oad Kidsbus - 2

Oad Kidsbus - 3

Oad Kidsbus - 4

Oad Kidsbus - 5
 

Bus Disneyland ParijsBus Disneyland Parijs: Boek een ontspannen busreis naar Disneyland Parijs...

Disneyland met de bus

Wil je fijn naar Disneyland Parijs maar niet met de auto of trein? Ga dan lekker ontspannen met de bus naar Disneyland Parijs. In ongeveer 6 tot 7 uur brengen diverse touroperators jou en je partner, gezin of vrienden naar Disneyland toe. Meestal nog goedkoper dan met de auto en beter voor het milieu.

De bussen zijn tegenwoordig veel luxer uitgerust en comfortabeler dan vroeger. Zo is meestal TV/DVD, een toilet, koelkast en koffiezetapparaat aan boord. U komt dus niks te kort.

Er zijn diverse busreis mogelijkheden voor n of meerdere dagen:
- Disneyland bus dagtocht
- Meerdaagse Disneyland busreis
- Meerdaagse buscombi Disneyland & Parijs stad

Op deze pagina leggen we alle Disney busreis mogelijkheden uit en tonen we een overzicht van de beste touroperators waar wij ervaring mee hebben. Laat de Disney magie beginnen!


Dagtocht Disneyland Parijs


Kiest u voor busvervoer en een dagtocht naar Disneyland Parijs? Houd u dan rekening met een heel lange dag. Vertrek is vaak 's nachts zodat in de loop van de ochtend Disneyland wordt bereikt. Aan het begin van de avond is dan de terugreis naar Nederland waar je weer wordt teruggebracht naar de opstapplaats.

Aanbieders van Disneyland dagtochten zijn: Peter Langhout, Kras en Oad.

Lees meer over details over de dagtochten per aanbieder op onze Dagtocht Disneyland Parijs pagina.

Meerdaagse busreis Disneyland Parijs


Voor de beste Disneyland ervaring raden wij toch echt aan om meerdere dagen naar Disneyland Paris te gaan. Wijzelf gaan meestal 3 dagen / 2 nachten en dat adviseren we ook. Bij veel reizen vertrekt u op vrijdag met de bus. Een heerlijk weekendje Disneyland Parijs dus en dat al vanaf 129 voor 2 dagen/1 nacht.

Een meerdaagse Disney busreis is volgens ons dus de beste optie. Oad is volgens onszelf nog steeds de specialist voor Disney busreizen maar ook Peter Langhout is prima. Met name de Oad Kidsbus is waanzinnig! Een echt magisch uitje. Verder zijn er nog een paar andere touroperators die naar Disneyland Parijs op en neer rijden. Kies onderstaand een aanbieder naar keuze.


De volgende reisorganisaties bieden meerdaagse Disneyland busreizen aan:
Effeweg - Oad (TIP!) - Kras reizen - Peter Langhout reizen en De Jong Intra.


Onze magische Disneyland tip Onze magische TIP: Naast deze busreizen kunt u ook extra luxe naar Disneyland Parijs met de Oad Kidsbus! Lees snel alle informatie en laat u overtuigen voor een reis met de mooiste Disney bus van Nederland!

Buscombi Disneyland & Parijs stad


De magie van Disney ervaren en combineren met de magie en schoonheid van de stad Parijs? Ook dat kan per luxe bus touringcar. Een aantal reisorganisaties rijden gemiddeld 1x per week van Nederland naar (Disneyland) Parijs voor een 3, 4 of 5 daagse reis. U bezoekt dan 1 of 2 dagen Disneyland Parijs en 1 of 2 dagen de mooie Franse stad Parijs. U overnacht dan in een hotel (dicht bij) Parijs.


Aanbieders van combinatiereizen Disneyland en de stad Parijs:
Effeweg - Oad - Kras reizen en Peter Langhout reizen (TIP!).


Onze magische Disneyland tip Onze magische TIP: Voor een Parijs stad en Disneyland Parijs combi busreis raden wij Peter Langhout aan.


   www.DLRP-Magic.com
   Sommige items Disney