Colofon DLRP-Magic.com


DLRP-Magic is een website die mensen wil informeren en laten genieten van de Magie van Disneyland Resort Parijs. Dit is een non-relative Disney site. www.DLRP-Magic.com heeft dus geen banden met de officiele websites en/of organisatie van Disney®, the Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc. Disneyland® Resort Parijs of andere dochterondernemingen en is hier dus onafhankelijk van!

Disney Enterprises Inc. is niet aansprakelijk voor informatie gepost op www.DLRP-Magic.com. De meningen op de pagina's van www.DLRP-Magic.com zijn de meningen van de webmasters van deze website en niet de meningen van the Walt Disney Company.

www.SBRollercoasters.tk en de filmpjes op deze site met dit ©copyright kenmerk zijn van dezelfde eigenaar als www.DLRP-Magic.com. De nieuwere en toekomstige videoclips op deze website zijn ook gekenmerkt met het ©www.DLRP-Magic.com copyright en vallen nu ook onder dit productieschap.

DLRP-Magic is niet verantwoordelijk voor eventuele onwaarden, typefouten of gewijzigde openingstijden en / of toegangsprijzen & veranderde showtijden e.d. Onthoud overigend dat Disney® ten alle tijden het recht heeft om de tijden van de shows & parades te wijzigen of in het uiterste geval te annuleren. Dit bij erg slecht weer bijvoorbeeld.

Men kan hier niet terecht voor foldermateriaal van diverse disney® themaparken. Toegangskaarten en reserveringen worden verzorgt via de desbetreffende (gekozen) reisorganisatie.


Omdat het in een pretpark meestal aardig druk is, is het vaak moeilijk om een mooie foto te nemen zonder dat personen daar niet in aanwezig zijn.
Ondanks dat de foto`s in het park veelal "snel" zijn genomen, ben ik tot het uiterste gegaan om de personen op de foto`s, videobeelden & Screensafers die op deze site te vinden zijn, tot zo min mogelijk te houdenen zo onopvallend mogelijk in beeld te brengen.

Mocht u toch uzelf, vrienden, kennissen of familieleden op de site tegenkomen en mocht die desbetreffende persoon op de foto bezwaar hebben tegen het feit dat deze media openbaar gesteld is voor andere d.m.v. deze website, dan kunt u contact opnemen met mij (de Webmaster van deze site). En na aantonend bewijs, zal ik deze verwijderen.


Niets van deze website mag gekopieerd worden zonder toestemming van de sitehouder en eventuele mede-copyrighthouders. Voor fotomateriaal en bepaalde teksten en film moet ook de desbetreffende eigenaar van de foto's/teksten/film/geluid om toestemming gevraagd worden.

Copyrighthouders foto's, plaatjes, filmmateriaal, geluidsfragmenten, screensafers & teksten: Stefan. Voor sommige onderdelen ©Disney. Natuurlijk blijven de rechten van de, op de gefotografeerde en gefilmde materiaal aanwezige objecten binnen het Disneyland® Resort, bij de oorspronkelijke eigenaar (Disney®).

Voor aanvullingen, reacties, correcties, mail dan naar SBRollercoasters at hotmail.com.


Deze site is het beste te bekijken met Internet Explorer 6 op 1024x768 resolutie en 32 bits kleuren. ook moet Javascript aanstaan voor een goede werking van de website.