Disneyland Hotels & Disney partner hotels

  U bent hier:
Index > Disneyland Reizen > Disney Hotels

       Disney Hotels

De Mogelijkheden:
- 7 Disney hotels & 7 Disney partner hotels

7 Disney Hotels
- Disneyland® Hotel
- Disney's Hotel New York®
- Disney's Newport Bay Club®
- Disney's Sequoia Lodge®
- Disney's Hotel Cheyenne®
- Disney's Hotel Santa Fe®
- Disney's Davy Crockett Ranch®

7 Disney Partner Hotels
 4 Disney geselecteerde hotels
- Vienna International Dream Castle Hotel
- Vienna International Magic Circus®
- Thomas Cook's Explorer Hotel
- Kyriad Hotel Parijs

 3 Disney geassocieerde hotels
- Hotel l'Elysée Val d'Europe
-Pierre & Vacances Residentie Val d'Europe
- Radission SAS Hotel

Klik hier om video`s uit Disneyland Resort Parijs te bekijken!

 2 Disney Thema Parken
  - Disneyland Park
  - Walt Disney Studios Park
 14 Resort Hotels
  - 7 Disneyland Hotels
  - 7 Disney Partner Hotels

Kleine Plattegrond van het Resort

Het Disneyland® Hotel

Disney's Davy Crockett Ranch

Kyriad Hotel @ Disney

 

Overnacht in het Hart van de Magie in een Disney Hotel

Dromen in het hart van de Magie?
Slechts 1 dag naar Disneyland Resort Parijs is simpelweg niet genoeg. Je kunt onmogelijk alle magie van de Disney themaparken, Disney Village en de natuur erom heen bekijken en ervaren in slechts 1 dagje. Hieraan is natuurlijk gedacht.

7 Disneyland hotels
In het resort van Disneyland® Parijs zijn 7 Disneyland hotels te vinden. Het Disneyland resort bevat de themaparken, treinstation, Disney Village en de 7 Disney hotels en is gelegen in de wijk Magny-le-Hongre wat ligt in Ile de France. 6 van de 7 Disney hotels zijn in het openingsjaar van Disneyland Park (1992) open gegaan. Disney Davy Crockett Ranch opende op 31 juli 2004.Alle Disneyland Hotels hebben een eigen thema, uitstraling en niveau van luxe. Afhankelijk van het luxe service niveau van ieder Disneyland hotel is ook het prijsniveau. Deze wordt bij Disney aangegeven met sleutels waarbij 5 sleutels het meest luxe is. Hoe luxer het Disney hotel hoe dichterbij het hotel tevens gelegen is bij de ingang van de Disney themaparken en Disney Village. Bij een booking van een Disney Hotel bij Disneyland Paris of Oad reizen zijn altijd de entree tickets voor beide Disneyparken al inbegrepen!

7 Disney partner Hotels
Door Disney zijn een aantal Disney partner hotels uitgezocht die direct naast het resort hun hotel mochten gaan bouwen. Deze Disney partner hotels zijn dus iets verder gelegen van de Disney parken en Disney Village. Hierdoor zijn deze hotels vaak iets goedkoper dan de eigen Disneyland hotels. De partner hotels hebben hun duren geopend tussen 2002 & 2005 waarvan 3 hotels in het voorjaar van 2003. De Disney partner hotels liggen in een wat rustigere omgeving. Een aantal van deze hotels zijn gethematiseerd.

Ieder hotel heeft zijn charme
Dromen in het hart van de magie dat is dus zeker mogelijk. Ieder hotel heeft zijn charme. Als je nog niet genoeg magie hebt meegekregen dan moet je zeker een Disney Hotel of één van de gethematiseerde Disney partner hotels nemen. Dan pas merk je dat je dromen dus echt zijn uitgekomen als je s'morgen weer je ogen open doet in je heerlijke bed. Klaar voor weer een mooie lange dag in Disneyland Parijs. Dat is de Magie van Disney...

Kies hieronder tussen een verblijf in een Disneyland hotel of een Disney partner hotel voor meer informatie over de hotels. Vergelijk en boek direct online met de momenteel geldende aanbieding.

Alle Disneyland Hotels Alle Disney Partner Hotels

Oad Reizen versus de Disneyland Paris website

Voordeel van Oad Reizen is dat je na je internet boeking de mogelijkheid hebt om via automatische incasso, creditcard of via een overschrijving je reis te betalen. Indien je rechtstreeks via de Disneyland Parijs website je Disney toegangstickets of Disney arrangement wilt boeken, kun je deze enkel betalen via een creditcard.
Tevens heb je de mogelijkheid om een door één van de door Disney geselecteerde hotels te boeken ZONDER toegangstickets. Mocht je dus beschikken over een jaarpas, een jaarpas willen aanschaffen, je bijvoorbeeld je Disneyreis wil combineren met een bezoek aan parijs of enkel Parijs en omgeving willen bezoeken zonder Disneyland toegangskaarten dan kun je dat zeer eenvoudig doen via de Oad Reizen Disneyland website.


Erkent Disneyland Resort Parijs reispartner diploma
DLRP-Magic is geen reisagent en verzorgt zelf geen reizen, maar is wel een reispartner van Disneyland® Parijs. DLRP-Magic doet jaarlijks mee aan het "Disney Stars" programma van Disneyland® Parijs. Hiermee wordt de kennis over Disneyland Parijs getest. Na afloop hebben we iedere keer weer het diploma met hoge score in ontvangst mogen nemen.

Het resultaat betekent dat DLRP-Magic de juiste kennis heeft over alle bezienswaardigheden en hotels binnen het Disneyland® Parijs resort. Deze kennis is verwerkt in de diverse aspecten van de website, waaronder deze Hotels pagina en de Disney attracties informatie pagina's.
Een afbeelding van het diploma is hier te bekijken.


Pretpark Korting kaartjes
Ga nu naar de Efteling, Movie Park Germany, Phantasialand, Safaripark Beekse Bergen, Port Aventura of een andere groot pretpark of themapark met korting!
Alle informatie over attractieparkreizen kun je bij ons vinden op Attractieparkreizen.DLRP-Magic.com.

Heb je behoefte aan een bezoek aan een ander pretpark in Nederland, België of Duitsland? Neem dan een kijkje bij onze partner website op Pretpark-Korting.com


Meer Disneyland tips
Experience Disney Magic! Bekijk onze Top 10 Disneyland Parijs Met de beste attracties, beste entertainment en beste Disneyland reizen voor de hele familie.

Ook hebben we een Disneyland top 10 korting tips opgesteld. 10 reis mogelijkheden en hotel selecties voor een bezoek aan Disneyland Parijs.

Bekijk het resort in 3D inclusief alle Hotels op onze Google Earth map (rechtermuisknop -> Doel opslaan als!)!

Altijd al naar Walt Disney World gewild? Bekijk onze Walt Disney World informatie pagina inclusief reisopties.

Blijf op de hoogte en mis niks!
Blijf gratis op de hoogte van Disneyland nieuws, aanbiedingen en onze eigen video's. Zorg dat je niks mist. Like, follow & share!

DLRP-Magic op Facebook DLRP-Magic op Twitter DLRP-Magic op Youtube   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney