Front Lot

          Front Lot


Attracties:
- Disney Studio 1
- Cine Folies
- Place des Freres Lumiere

Restaurants:
- Restaurant en Coulisse

Winkels:
- Walt Disney Studios Store
- Studio Photo
- Les Legendes d`Hollywood
- ShutterbugsDisney Studios 1 (vanuit Animation Courtyard zijde genomen)

Toegangspoort Walt Disney Studios

Ingang Disney Studio 1

Gossip Column verlichting en plaats waar af en toe de 'West Street Story Orchestra' band speeld

Een Oldtimer in Disney Studio 1

Place des Freres Lumiere

De Earful Tower

Walt Disney Studios Store

Studio Photo op de achtergrond

Les Legendese d'Hollywood
 

Front Lot: tekst

Lights, Camera, Action!

Front Lot - Walt Disney Studios Park

Stilte op de Hollwood "by night" set!

Welkom allemaal! Klaar om een echte filmster te worden? Betreed dit park door de grote toegangspoort en bekijk het schitterende plein dat voor Disney Studio 1 ligt. Zie het magische beeld van Mickey in de veiver staan, er spuit water uit en zijn betoverende emmers vangen het water op. Kijk rustig eens rond en gaat lekker zitten bij de fontijn of op een van de bankjes tussen de palmbomen in.

Front Lot zorgt voor de start van jouw dag en mogelijke film carričre. Het is gemaakt in een Spaanse 1930 architecteur en zorgt voor jouw start van de dag met links de grote "Earful Tower" (de hernoemde studio water toren).

Front Lot is gebouwd aan de hand van de originele Walt Disney Studios waar Walt Disney zelf samen met zijn team Mickey Mouse, Pluto, Goofy en de eerste lange tekenfilm "Sneeuwwitje en de zeven Dwergen" heeft geproduceerd in de jaren 1930.
In deze gebouwen vindt je helaas geen Walt Disney film tekenaars. Eerst zou wel een studio komen (net als op diverse ander plekken in de wereld) waar nog wel echte Disney films zouden worden bedacht en getekend maar dat is ergens aan het eind van de 20ste eeuw overal geschapt om kosten te besparen en efficienter te werken. We weten allemaal dat handmatig tekenen van films veel geld en tijd kost en dat sneller naar computer hulp en animaties wordt gezocht (Pixar® bijvoorbeeld).
Wel vindt je hier de Walt Disney Studios Store en de Studio Photo Shop waar je allerlei leuke film attributen, foto`s, accessoires, foto`s, films en andere spullen kunt kopen.

Vervolgens stappen we Disney Studio 1 binnen om de eerste filmset van vandaag te bezoeken. Lights! Camera! Hollywood! Er is er niet voor gekozen om de Walt Disney Studios in Hollywood style neer te zetten, maar toch is Disney Studio 1 geheel voorzien van een Hollywood tint. Fantastische Hollywood decors, lichten, decoraties op de Sunset Boulevard street. Het is geheel in avond stijl aangekleed om Hollywood films bij nacht te kunnen produceren. Er zijn diverse film geheimen en details te vinden dus kijk eens goed om je heen! Velen zullen de geheimpjes en bepaalde details niet eens opmerken dus zorg er voor dat jij wel alles weet van de Hollywood stijl als je hier vandaar komt. Hier is ook de "Hollywood Boutique" te vinden links bij binnenkomst & "En Coulisse Restaurant" aan je rechterkant.

Kom je aan het einde van de Hollywood Boulevard straat van Studio 1 ga dan op de foto met een echte Oldtimer. Ook is hier aan het einde van de straat in de "Hollywood Boutique" een look-alike van Herbie te vinden die op een plateau staat.

Voordat je Studio 1 verlaat... kijk nog eens achterom en zie dat het allemaal 1 grote filmset was dat eigenlijk heel echt leek... Dat is de magie van Hollywood!


Ben jij nu klaar om een ster te gaan worden?...
Attracties: tekst


Disney Studio 1Betreed de Hollywood Studio. Hier zie je waar de Hollywood films "By Night" gemaakt worden. Schitterende verlichting, decoraties en Hollywood decors, het is er allemaal om de scene perfect te maken.

Diverse keren per dag worden er opnames gemaakt voor films. Maar... ze kunnen altijd extra figuranten en opname leiders gebruiken. Dit is dus jouw kans om mee te doen! Een mooi decor van de Hollywood winkel "The Legens d`Hollywood" is links te vinden & rechts wordt restaurant "En Coulisse Restaurant" gebruikt als achtergrond decor van de film. Het mooie aan deze set is dat als je door de deuren van deze decor gebouwen loopt je in een echte winkel en restaurant terecht komt waar je even lekker Amerikaans kan eten of film accessoires, souvenirs, films, CD`s en andere spullen kan kopen.

Verder is hier ook een restaurant reservatie bureau te vinden en vele interactieve elementen. Zo kun je zelf bepaalde lichten van bijvoorbeeld de Neon Coca-Cola reclame borden besturen & nog meer! Dat alles in deze groter dan grootste filmset.

Mijn Disney Magic TIP: In Studio 1 staat een groot wit apparaat met hendels eraan. Met deze hendels kun je bepalen welke lampen er aan gaan van het Coca-Cola Neon reclame bord.


Zie ook de pagina om de omgeving op film te zien.

Place des Freres LumiereIn deze prachtige tuin voor Disney Studio 1, zijn diverse palmen, bloemen en planten te vinden. Gaat hier lekker zitten bij de Mickey fontijn of op de foto met Knabbel & Babbel en Pluto. Ook zijn de sterren uit de nieuwste films zoals Monsters Inc. & The Incredibles hier af en toe te vinden. Geniet van de Spaanse stijl van dit plein met heerlijke film thema muziek op de achtergrond.

Ook staat hier een prachtige zwarte Limousine. Ook altijd mooi voor het fotoalbum.

Zie ook de pagina om de omgeving op film te zien.


Restaurants: tekst


Restaurant en CoulisseSalades, hamburgers, pizza`s, ijs & desserts is hier te vinden. Lunch als een echte filmcrew tussen de prachtige filmdecors die overal staan en aan het plafon hangen.Winkeltjes: tekst


Walt Disney Studios StoreOntdek souvenirs en cadeaus van het Walt Disney Studios Park uit de wereld van de film. Deze shop is te vinden op Place des Freres Lumiere. Deze grote film studio winkel verkoopt verschillende Walt Disney STudios Park souvenirs, cadeaus en accesoires. Ook vind je hier de allerlaatste Disney Pin`s en CD`s. Ook verschillende kerstmis & Disney films zijn hier te vinden.

Voor de Walt Disney fans is deze plek helemaal leuk, hier zijn namelijk diverse decoraties te vinden die gerelateerd zijn aan de film carričre van Walt Disney.
Studio PhotoWees goed voorbereid als je jouw dag als toekomstige ster gaat beginnen. Hier vind je allerlei benodigdheden en accessoires voor fotografie in deze mooie winkel op de Place des Freres Lumiere. Zo kun je jezelf of vrienden / familie vastleggen als ster of je favoriete filmsterren fotograferen. Fotorolletjes, films en wegwerpcamera`s plus tal van souvenirs.Les Legendes d`HollywoodOntmoet de Disney sterren en vind alle accessoires om een ster te worden. Kleding, park souvenirs, videos, DVD`s, film gerelateerde spullen en Hollywood souvenirs.

De winkel is te vinden in Disney Studio 1 en is verdeeld in 3 geweldig gethematiseerde gedeeltes, te samen met verschillende film attributen en accessoires.ShutterbugsLaat jezelf in een foto plaatsen in deze leuke foto studio. Poseer voor de camera en je wordt gelijk via de computer in een van de Disney film scenes die jij hebt uitgekozen getransporteerd.
Deze worden uitgeprint op fotopapier als leuke souvenir.

Te vinden bij binnenkomst in Disney Studio 1.


   ©www.DLRP-Magic.tk
   Sommige items ©Disney