Nieuws & Geruchten

  Nieuws & Geruchten

- Wat vind je hier

DLRP Nieuws & Geruchten
-
-
-
- Update Pirates of the Caribbean
bevestigd!(DLP)

- Nieuws over 15 jarig bestaan
- Nieuws over 15 jarig bestaan
- Verbouwing Production Courtyard is
begonnen (WDS)

- Stitch Encounter (WDS)
- Soarin (WDS)
- Splash Mountain (DLP)

Archief:
- Nieuws Archief

Klik hier om video`s uit Disneyland Resort Parijs te bekijken!Pirates of the Caribbean

Ingang WDS met modellen voor de sterren op de grond.

18 februari 2007 - 15 jaar Disneyland Resort Parijs!

Midden januari 2007

1 februari 2007

18 februari 2007 - Het nieuwe gouden Mickey standbeeld als ingang van de Toon Studios inclusief lichtbundel en de blauw met goude omgeving hiervan.

Januari 2007

Net nog niet bevestigde Splash Mountain voor 2009/2011 in Frontierland
Net nog niet bevestigde Splash Mountain voor 2009/2011 in Frontierland
 

Er is elke Dag wel Magisch nieuws vanuit Disneyland Resort Parijs

Camera ready? There is news on the way!
Wat vind je hier?

Het leukste, grappigste of spectaculairste nieuws uit Disneyland Resort Parijs! Verbouwingen, aankondigingen van nieuwe atracties of speculaties erover, sterren die gesignaleerd zijn in de parken en nog meer.

DLRP-Magic probeerd in samenwerking met andere websites en via de bronnen bij Disneyland Resort Parijs het nieuws direct naar je toe te brengen. Het nieuws waarvan wij denken dat het de moeite waard is dat het publiek het weet zal hier worden gepubliceerd.

Legenda:
(Y) = Bevestigd
(?) = GeruchtPirates of the Caribbean refurbished naar POCT 3 film (Y)

19 april 07 - Nadat in Disneyland Anaheim vorig jaar de zeer oude attractie POTC werd aangepast aan de nieuwe POTC 2 film en Tokio Disneyland dit voorbeeld vervolgens volgde en dit ook deed zat iedereen gespannen te wachten of Parijs ook een update zou krijgen.
De uitslag hier van was: nee. Disneyland Resort Parijs heeft de nieuwste en modernste versie van alle 3 themaparken en heeft geen last van de "wat te lange rit" in Amerika zoals door velen wordt gezegt. De wat rustige scene's zijn in Amerika uitgebreid met Jack Sparow en Barbosa.

Nu met het zicht op de nieuwe POCT 3 film, die vanaf 23 mei 2007 te zien zal zijn in de biosscoop, is alsnog bevestigd dat ook Parijs zijn update gaat krijgen! Parijs wordt geupdate naar het 3e deel van deze filmreeks. De (kleine) updates zullen al in mei 2007 worden geinstalleerd. Zeerwaarschijnlijk zal één van de updates gaan plaats vinden op de liftheuvel waar de rit begint. Het is daar sinds maart een stuk donkerder en een aantal kleine rotsen zijn voor de bocht de liftheuvel op geplaatst. Misschien krijgen we hier een watergordijn te zien waar bijv. Davy Jones op wordt geprojecteerd. Ook wordt er misschien muziek uit de gelijknamige films toegevoegd aan de rit. We zullen zien!

Nieuws over 15 jarig bestaan (Y)

6 april 07 - Bij de ingang van de Walt Disney Studios zijn al sinds januari grote werkzaamheden. De rode vloer van cement met de gele strepen en sterren die naar de ingang van de WDS leiden kunnen soms erg glad worden waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan voor de binnen tredende bezoekers.
Op de foto hier links genomen op 1 april 2007 is te zien dat het wegdek vanaf de studios tot aan het bord dat de richting aangeeft richting de studios (blauw met geel op de achtergrond) inmiddels grotendeels onder handen is genomen. 1 april had dit helemaal klaar moeten zijn. Dit net voor het grote persevenement van dat weekend. Dit is dus nog niet helemaal gelukt. Wat nu te zien is is dat vloer nu volgens een vast patroon met rode bakstennen is gelegd. Op het gedeelte vlak voor de ingang van de studios zijn en een paar plaatsen al de metalen mallen geplaatst in de vorm van sterren waarin de gele bakstenen geplaatst zullen worden. In het 2e plaatje van onder is goed te zien dat de mal hier al in de grond is geintergreerd. De mal helemaal links onder in beeld ligt nog los op de stenen. De vorm van de mal moet hier dus nog worden uitgefreesd.
Klik
hier om de grote foto's te bekijken.

Nieuws over 15 jarig bestaan (Y)

18 februari 07 - Disneyland Resort Parijs heeft een nieuwe website aangekondigt voor de viering van het 15 jarig bestaan van Disneyland Park. op
Disneyland15.com zullen alle vestiviteiten bekend worden gemaakt.

Vanaf 1 maart 2007 kun je hier alles vinden over het grootste verjaardagsfeest dat Disney ooit heeft gehouden in Europa!

In het filmpje van het 15 jarig bestaan dat op de website staat (zie hem ook op deze website! Onder Video's -> Disneyland Park) is onder andere te zien dat er een grote rode loper over heel Main Street USA loopt. Je voelt je de koning te rijk vanaf april 2007 t/m eind maart 2008 in Disneyland Resort Parijs.

Verbouwing Animation Courtyard & Production Courtyard (Y)

De Walt Disney Studios heeft nog steeds het imago van een kale studios vloer. Daar gaat nu 5 jaar na opening van het park verandering in komen.

In oktober 2006 is begonnen met het overschilderen van de gebouwen in Animation Courtyard (binnenkort Toon Studios). Art of Disney Animation is van Art-Deco geel, wat de hoofdkleur van het park is, overgeschilderd naar licht blauw. Dit in de kleur van de nieuwe Crush's Coaster die in juni 2007 opend. Studios 3 waarin Animagique is gevestigd is momenteel nog steeds in Art-Deco geel. Of dit zal veranderen naar het nieuwe blauw is nog niet bekend.
Het overschilderen van dit gedeelte van de WDS is bedoelt om de themagebieden van het park nog meer te accentueren. Als je nu uit Studio 1 stapt en bij het beeld van Walt Disney en Mickey Mouse komt dan heb je de keuze uit Animation Courtyard (rechts) en Production Courtyard (links). Enkel omdat alles op elkaar lijkt en dezelfde utistraling heeft zie je als doorsnee publiek de verschillen niet tussen de themalanden. Met het veranderen van de kleuren wordt een aanzet gegeven tot het verduidelijken van het park en haar thema's en het verbeteren van de sfeer in het park.

In januari 2007 werd bekend dat het gerucht over het maken van een Hollywood stijl in de WDS toch zal plaats vinden. Het zij niet op de uitgebreide manier zoals het in het Amerikaanse MGM Studios is gedaan.

In dit plan zal de ingang van de Studios Tram Tour (STT) niet worden verplaatst naar achter zoals eerder werd verondersteld maar er zal iets van een tunnel verschijnen voor de ingang van de STT waardoor je naar de ingang van de STT kan en naar de Toon Studios. Het verplaatsen van de ingang van de STT kan overigens over enkele jaren alsnog gaan plaatsvinden bij verdere uitbreiding van het park.

1) 29 januari 2007 is er begonnen met de daadwerkelijke aanpassing van dit gebied. Voor La Terrasse komt nog een gebouw in Art-Deco/Mediteraanse stijl. Het zal een border vormen tussen La terrasse en de Tower of terror. Het zal de zelfde warme kleuren bevatten zals La terrasse en zal een nieuw informatiebord gaan bevatten met wachttijden voor attracties en shows in een van de gevels van deze omheining van La Terrasse.

2) Hier tegenover aan de andere kant van de straat bij Art of Disney Animation verschijn een nieuwe winkel (Gone Hollywood) en zal de buitenwachtrij van Art of Disney Animation verbergen. Deze winkel is ook weer in de Art Deco stijl zoals de Tower of Terror en inclusief bewegende neon verlichting. Boven op dit gebouw zal ook een torentje zijn met een mooie klok erin.

3+4) Aan beide kanten naast het nieuwe gebouw dat voor La Terrasse geplaats zal worden wordt een torentje gebouwd.

5+6) Aan het einde van deze weg zal een kruising verschijnen en aan beide kanten van de weg komt er op de hoek een winkeltje te zitten. Beide met een zeer warm en mooi Sunset Boulevard thema.

7) Op de plaats waar de hub was vlak voor de ingang van de STT zal een zeer grote achtergrond verschijnen (een bord zoals die bijv. ook bij Toon Studios zal verschijnen) met aan de rechterkant een tunnel erin getekend. Deze tunnel moet de nieuwe ingang worden van de Studio Tram Tour. Het zal lijken op de Hollywood muur dat aan de binnenkant van Studio 1 te vinden boven de deuren aan de kant waar je het plein van Production Courtyard gaat betreden. Het is de beroemde tunnel uit de film "Who Framed Roger Rabbit".

8) Op de plek van de Studio Tram Tour ingang waar nu het grote bord staat dat de ingang visualiseerd zal een nieuw nog groter bord komen waarop de mooie en luxe Hollywood heuvels te zien zullen zijn.

Secie 7+8 zal in de periode eind januari tot midden mei 2007 gaan plaatsvinden. In deze periode word al een start gemaakt met de secties 1/6. Vanaf januari tot midden mei 2007 is de route naar de ingang van de Studio Tram Tour aangepast en is de ingang zelf aan de rechtkant van de attractie te vinden. Vanaf midden mei 2007 tot eind 2007 zullen de secties 1/6 voltooid worden. De route naar de Studio Tram Tour zal tijdens deze fase lopen vanaf de op dat moment geopende Toon Studios gedeelte en vanaf daar achterlangs het Art of Disney Animation gebouw.

Deze veranderingen zorgen voor een lelijk aanzicht van de Studios maar het resultaat zal er zeker zijn!

EDIT: 11 Februari 07 - Er is bekend geworden dat het gebouw van Animagique ook geheel blauw zal worden. Het Mickey standbeeld wat bevestigd was zal komen te staan rechts naast de uitgang van Studio 1 wat de ingang gaat worden van de Toon Studios (het oude Animation Courtyard) vlak bij het beeld van Mickey en Dhr. walt Disney. Vanuit de magische staf van Mickey zal een lichtbundel komen die overloopt naar de Sorcerer Hat (de hoed bij de uitgang van Art of Disney Animation). Dit licht zal in het midden onderbroken worden zodat de parade gewoon over de route kan gaan rijden.

De witte sterren op de hoed zullen goud kleurig worden. Goud en Blauw zijn DE kleuren van Toon Studios. De lichtpilaren die langs de parade route in het hele park te vinden zijn zullen ook blauw met goud kleurige accenten krijgen in het Toon Studios gedeelte.

Stitch Encounter (Y)

februari 2007 - Cyber Space Mountain, onderdeel van de Walt Disney Television Studios attractie in de WDS zijn per direct gesloten. Wegens veiligheidsmaatregelen die niet goed nageleefd worden en defecten die aan de attractie kunnen ontstaan is de attractie door de keuringsdienst op non-actief gesteld.

Goede nieuws is dat, in het gebouw zelf waar nu nog "de rondleiding" plaast vind, begin 2008 de "Stitch Encouter" zal verschijnen! Een interactieve CGI show waar je Stitch echt zult ontmoeten.

Stap de kamer binnen waar een groot scherm begint te flikkeren en Stitch verschijnt en je zult hem kunnen interviewen. De show zal om en om in het Engels en in het Frans plaatsvinden. Op het moment dat Kapitein Gantu te voorschijn komt om zijn schip terug komt eisen kun jij Stitch helpen ontsnappen.

Een interactief technisch hoogstandje waar je door middel van real-time computer animatie en reactie een show kunt verwachten die geen 2e keer het zelfde zal zijn! Iedere show zal weer enigsinds uniek zijn.

Soarin of Muppets 3D in nieuwe studio 4(?)

Binnenkort

Splash Mountain (?)

Voor 2009 / 2011 staat er een E-ticket gepland voor het Disneyland Park. Jarenlang wordt er door fans al om gevraagd maar de werkelijkheid was zover weg.

De geruchten gaan al sinds 2004 dat Splash Mountain richting Disneyland Resort Parijs zou komen. Eind 2005 werden de geruchten groter en in januari 2006 waren zelfs de eerste "slordige schetsen" te vinden. Volgens de tekeningen wordt de attractie geplaatst in het gebied waar nu het treinstation van Frontierland staat. Het station zal op de plek komen van de kinderboederij en de boederij zal waarschijnlijk verkleinen of verdwijnen.

De attractie zal ook een stuk "buiten de park grens", zoals dat genoemd wordt, geplaatst worden (net zoals bij It`s a Small World en Phantom Manor).

De originele Splash Mountain is geopend op 17 juli 1989 ter gelegenheid van de 34e verjaardag van Disneyland Anaheim. In 1992 zijn de Splash Mountains in Orlando en Tokyo geopend.

De officiele aankondiging (als het er echt van komt) zal niet eerder dan in 2008 komen en het is dan nog maar de vraag of de bouw in 2009 begint. Mocht het gerucht waar worden dan ga ik uit van een opening in 2011/2012 pas, al is het omdat het een ontzettend dure attractie is en Disneyland zich momenteel vestigd op de festiviteiten voor het 15 jarig bestaan van Disneyland Resort Parijs in 2007.


We wachten af met smart!
Ga nu naar de website van
Disneyland® Resort Parijs , maak gelijk je boeking en ervaar de Magie zelf.   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney