Disneyland Parijs 2014 - Spring Festival & Ratatouille

    Disneyland Parijs
            in 2014
     Wat is er nieuw?


          5 april t/m 31 december 2014

Evenementen 2014:
- Nieuw: Disney Spring Festival
- Nieuw: Ratatouille the Ride
- Meet 'n' Greet met nieuwe Pixar figuren
- Speciale Disneyland Aanbieding 2014
- Meer Disneyland aanbiedingen

- Onze DLRP-Magic video's op Youtube

Bekijk al onze Disneyland Parijs video's hier.

Disneyland Paris Spring Festival

Ratatouille the Ride - 10 juli 2014

Meet & Greet

Disneyland Paris 20 jaar - Disney's 20e verjaardag celebration train

 

De Fantastische Wereld van de Disney Parade

2014 is... Ratatouille!

Disneyland Parijs nieuw in 2014

Na Disney's 20e verjaardag in 2012 en 2013 zal Disneyland Parijs voor het eerst sinds 2007 geen thema jaar krijgen.

2014 is een jaar zonder een speciaal park thema. Wel is vanaf 10 juli 2014 de nieuwe grote Ratatouille attractie geopend in het Walt Disney Studios Park. Ook is (pas heel laat) besloten om vanaf 5 april 2014 een kort Disney Spring Festival te houden.


Disney Spring Festival

Van 5 april 2014 t/m 22 juni 2014
Disney Spring Festival is een oud thema in een nieuw jasje. In 1997 en 1998 vierde Disneyland al Festival of Flowers. Nu in 2014 komt een moderne variant hiervan terug. Het Disneyland Park is aangekleed met bloembedden en figuren gemaakt uit bloemen. Een prachtige kleurrijke manier om de lente te beginnen. Het zou wel eens zo kunnen zijn dat dit een opmars is voor komende jaren en dat dit 10 weken durende seizoen iedere lente kan gaan terugkomen.
Diverse bloemvelden en beelden uit diverse Disney films vind je in Disneyland Park. Zoals Bambi, The Aristocats, The Link King, 101 Dalmatiers en Mary Poppins. De Marry poppins films kwam uit in 1964 en viert in 2014 haar 50e verjaardag.

Naast alle bloemen zijn er 2 tijdelijke show. Disney’s Spring Promenade (voor het kasteel) en Welcome to Spring (Town Square in Mainstreet USA). Disney’s Spring Promenade is een grootse 15 minuten durende show vol live muziek, vele dansers, auto's en Disney figuren. Welcome to Spring is een kleine korte show van 6 minuten waarin een aantal dansers te zien zullen zijn.
Bekijk video van de Disney Spring PromenadeBekijk hier de volledige Spring Promenade video!Ratatouille the Ride

NIEUW sinds 10 juli 2014 in het Walt Disney Studios Park
Een geweldig grootse nieuwe attractie gethematiseerd naar de Pixar film Ratatouille. Na 5 jaar bedenken, schetsen, technieken vinden en bouwen is er sinds 10 juli 2014 de Ratatouille the ride attractie in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Parijs.
Op La Place de Rémy loop het Parijs binnen zoals je die in de Ratatouille film zag. Bistrot Chez Remy een groot bord met Gusteau er op, een groot nieuw restaurant (dus niet het kostuumsgebouw uit oude geruchten), een fontijn met chef Remy in de top en natuurlijk de ingang van de Ratatouile the Ride attractie.
Stap de attractie in en je wordt net zo groot als een muis. Je stap in een mouse karretje dat middels bijzondere techniek zonder een rails door de attractie rijd. Je ziet de film tot leven komen terwijl de Ratatouille maaltijd om je heen gemaakt wordt.

Let op: de onderstaande video geeft in eendruk van de attractie maar alle speciale effecten (3D, temperatuur, water, etc.) komen natuurlijk niet over op video. De rit is in het echt veel cooler!
Bekijk onze video van Ratatouille the RideBekijk hier de volledige Ratatouille the Ride video!Meet & Greet nieuwe Pixar figuren

In 2014 zijn steeds meer Pixar figuren en beelden te vinden in Disneyland Parijs. Zo is Russell uit Pixar's 10e lange animatie film UP te zien als beeldje in de vijfer van Adventureland maar ook een Meet & Greet is soms mogelijk in het Disneyland Park.
Voor de release van de nieuwe Marvel Spiderman film (waar Disney ook de rechten over heeft) is Spiderman zelf te vinden in Backlot van het Walt Disney Studios Park vlak voor Disney Blockbuster Café.
Zo heeft Disneyland Paris nog wat nieuwe leuke Meet & Greet momenten in petto waar je zelf achter komt wanneer je in de Disney parken bent. Zoals Rapunzel, Anna & Elsa en.....

Disneyland Parijs aanbieding 2014
Tot 40% korting op Disneyland Parijs + Kinderen GRATIS!
Bezoek Disneyland Parijs in 2014 en wees er als een van de eerste bij die Ratatouille the Ride kan bezoeken. Bekijk de huidige Disneyland Parijs aanbieding met to 40% korting!

Bekijk deze Disneyland Parijs aanbieding NU!

Alle Disneyland aanbiedingen
Bekijk alle Disneyland Parijs Aanbiedingen van alle touroperators.

Vervoer
Meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Hotels vind je op onze DLRP-Magic website.


   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney