Disneyland Parijs 2015 - Disney Summer Fun & Spring Festival

    Disneyland Parijs
            in 2015
     Wat is er nieuw?


          1 maart t/m 13 september 2015

Evenementen 2015:
- Nieuw: Disney Spring Festival
- Nieuw: Frozen Summer Fun
- Star Wars: Jedi Training Academy
- Speciale Disneyland Aanbieding 2015
- Meer Disneyland aanbiedingen

- Onze DLRP-Magic video's op Youtube
Bekijk al onze Disneyland Parijs video's hier.

Disneyland Paris Spring Festival: 1 maart - 31 mei 2015

Disneyland Paris Spring Festival: 1 maart - 31 mei 2015

Disneyland Paris Spring Festival: 1 maart - 31 mei 2015

Disneyland Paris Frozen Summer Fun: 1 juni - 13 september 2015

 

Disneyland Parijs 2015: wat is er nieuw?

Wat is het heet en koud tegelijk...

Nieuw in Disneyland Parijs in 2015

Net als in 2014 is 2015 een jaar zonder groot thema. Wel zijn naast de gebruikelijke Disney's Halloween en Disney's kerst seizoen dit jaar 2 andere seizoenen in Disneyland Parijs.

In opvolging van 2014 is ook in 2015 Disney Spring Festival in Disneyland Parijs. De start van de lente wordt kleurrijk en muzikaal gevierd.

Nieuw in 2015 is het thema dat wegens gigantisch succes is overgewaaid uit de Amerikaanse themaparken; Frozen Summer Fun. Bij een dagje Disneyland ontkomt je daar gewoon niet aan 'Let it go!' en Anne & Elsa shows en meet 'n' greets. Overal kom je het tegen.

In Disneyland Park kon je sinds 2014 al Anna & Elsa zien in de parade en er waren meet 'n' greets mogelijk. Nu in 2015 is er 4 maanden lang een groot Frozen thema opgezet.

Dit jaar geen nieuwe attractie. Wel wordt en veel groots (en achterstallig) onderhoud gepleegd aan zeer veel attracties. Space Mountain: Mission 2 is 12 april 2015 dicht gegaan voor een grote renovatie die 6 maanden duurt en zal begin van het zomerseizoen weer openen. Daarna zal It's a Small World 6 maanden dicht zijn en pas rond de kerstperiode weer open gaan.

Het park weer er weer perfect uitzien voor 2017. Het jaar dat Disneyland Parijs 25 jaar bestaat. In dat jaar zal ook de vernieuwde Star Wars attractie haar deuren moeten gaan openen. Discoveryland zal langzaam in Star Wars land veranderen. Maar laten we eerst eens verder naar 2015 kijken!


Disney Spring Festival 2015

Van 1 maart 2015 t/m 31 mei 2015
Disney Spring Festival is een oud thema in een nieuw jasje en in 2014 weer opnieuw geďntroduceerd. Ook in 2015 is Disney Spring Festival weer teruggekomen. Zoals verwacht zal dit voorlopig een jaarlijks terugkerend evenement worden.
Diverse bloemvelden en beelden uit diverse Disney films vind je in Disneyland Park. Thumper én Miss Bunny zullen samen meet 'n greets doen en ook Rapunzel uit de gelijknamige film en Merida uit de fiml Brave zal meet 'n' greet momenten hebben.
De 'Welcome To Spring' show zal ook dit jaar weer te zien zijn maar met enkele veranderingen. Zo zullen de figuren uit Mary Poppins worden toegevoegd.
Bekijk de video van Welcome To SpringBekijk hier de volledige Welcome To Spring video!

De voormalige Character Express/Minnie's Party Train/Disney Dance Express/etc, trein keert terug. Deze keer onder de naam 'Le petit train du Printemps de Minnie'. White Rabbit is hier samen met Thumper en Miss Bunny op te zien.

De "Spring Promenade" zal in 2015 niet te zien zijn. Deze is vervangen door 'Goofy's Garden Party'. Deze is soortgelijk aan de 'Spring Promenade' met hetzelfde aantal dansers en dezelfde wagens van Donald & Daisy en Mickey & Minnie. Alleen de opzet is vernieuwd. Een grootse 10 minuten durende show vol gezellige muziek, vele dansers, auto's en diverse Disney figuren. Helaas wel korter dan in 2014.
Bekijk video van Goofy's Garden PartyBekijk hier de volledige Goofy's Garden Party video!Disney Frozen Summer Fun

Van 1 juni 2015 t/m 13 september 2015
Zoals gezegd is Frozen de hype van 2014 en 2015. Deze zomer wordt een hete zomer want Disneyland 'brings back summer!' Dagelijks meerdere mogelijkheden om Anna & Elsa te zien en te horen.

Dagelijks rijden Anna & Elsa op hun koninklijke koets door Main Street USA. Houd je camera gereed en maak snel een foto voordat ze weer in hun kasteel zitten!

Een Meet 'n' Greet is mogelijk in een speciaal gemaakt dorp in Frontierland. Wil je ze echt even persoonlijk ontmoeten dan kan dat hier! Houd wel rekening met lange wachtrijen.

In de dagelijkse parade 'Disney Magic on Parade!' komen Anna & Elsa ook dagelijks voorbij op hun bevroren ijsrots. Olaf wacht netjes beneden.

Tijdens de groote Live Frozen Sing-a-long kun jij meezingen mee alle grote hits uit de film. Warm je stembanden op voor een interactieve sing-a-long die je niet loslaat. Anna, Elsa en Olaf nemen je live op het podium mee langs je favoriete Frozen liedjes, waarna Elsa nog een ijskoude verrassing voor je in petto heeft.
De show wordt 6x per dag en in de zomer zelfs 12x per dag opgevoerd.
Bekijk de teaserBekijk hier de teaser video!

Star Wars: Jedi Training Academy

Vanaf 11 juli 2015
Ter ere van de nieuwe Star Wars film 'The Force Awakens' krijgt ook Disneyland Park dit jaar een nieuwe interactieve show. Geďnspirieerd op de show in Walt Disney World krijgt Discoveryland een soort gelijke show in het Videopolis Theater.

Per show kunnen 12 kinderen meedoen aan een training om Jedi Master te worden. Diverse Star Wars helden komen in de show aan bod zoals Stormtroopers, R2-D2 (audio-animatronic), C3PO via videoprojecties en Darth Vader zelf!
Kinderen kunnen mee willen doen kunnen zich ´s morgens opgeven bij City Hall in Main Street USA.

Deze show zal de eerste grote nieuwigheid zijn voor het toekomstige 'Star Wars Land' dat waarschijnlijk een groot deel van Discoveryland gaat vervangen. Eind 2016 zal 'Star Tours' haar deuren sluiten en in 2017 (de 25e verjaardag van Disneyland Parijs) herboren worden als 'Star Tours 2'. De nieuwe 3D versie zoals deze ook al in andere Disney parken in de wereld is te zien.Disneyland Parijs aanbieding 2015

Tot 30% korting op Disneyland Parijs + Kinderen GRATIS!
Bezoek Disneyland Parijs in 2015 en ervaar Disney Spring Festival of Frozen Summer Fun! Lukt je dit niet? Dan kun je ook nog in het rustige september gaan of tijdens Halloween in oktober en Disney Kerstseizoen in november en december.
Bekijk de huidige Disneyland Parijs aanbieding van 2015.

Bekijk deze Disneyland Parijs aanbieding NU!


Alle Disneyland aanbiedingen
Bekijk alle Disneyland Parijs 2015 Aanbiedingen van alle touroperators.

Vervoer naar Disneyland Parijs
Lees ook meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Parijs Hotels op onze DLRP-Magic.com website.


   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney