Disneyland ParkInformate over de Parades en de Shows in Disneyland Park vind je hier!
KLIK hier om alles over het Disneyland Resort te weten te komen. Toegangsprijzen & Tickets, Seizoenen, Entertainment, Disney`s FASTPASS, Hotels en meer!
Colofon 

 

Imagine This... Disneyland Park

Disneyland Park

Welkom in de thuis basis van alle klassieke sprookjes en waar je dromen uitkomen. De verschillende sprookjes die uit de gehele wereld komen, zijn door Walt Disney vertaalt en heeft er zijn Animatie films van gemaakt. Het park, met als fantastisch middelpunt het grote roze kasteel dat met blauwe accenten overal te zien is. De Big Thunder Mountain in zijn pracht die nog groter was om te bouwen dan menig mens zou denken.

4 verschillende thema werelden van Disneyland Park nemen je sinds de opening op 12 april 1992 mee in een reis van je ene droom naar de andere. In Discoveryland geniet je o.a. Space Mountain: Mission 2, Star Tours & Honey, i shrunk the audience. In Fantasyland It`s a Small World, in Frontierland, de Big Thunder Mountain & in Adventureland de ook bekende Pirates of the Caribbean.
Welke wereld je ook als eerste gaat bezoeken, het zal een reis worden die je nooit zal vergeten.

Disney staat ook vooral bekend om zijn Amerikaanse werkwijze. Main Street USA zal je ook terug voeren naar een droom beeld van Amerika rond het jaar 1900. Ook de Parades en Shows zijn giganties en zoals alleen Disney dat kan. Disney's Once Upon a Dream Parade, The Legend of the Lion King & de Tarzan Encounter zijn een aantal voorbeelden van Disney meesterwerken die voor groot en klein geweldig zijn om naar te kijken.

Rond de kerst en de zomer brengt Disneyland Park in Parijs je nog meer magie, zoals Disney Illuminations avondspektakel vol muziek, projecties, licht, vuur en vuurwerk die je niet mag missen.

Met de 30 jaar ervaring die Disney al had in Amerika, werd het tijd om de zee over te steken. Na Tokio in Japan werd het tijd om Europa te veroveren. Met al die ervaring en de bestaande top attracties was het gemakkelijker om een nieuw park te creŽren. Volgens velen is Disneyland Park Parijs het mooiste Magic Kingdom van de 4 . Helaas dat de groei wegens financiŽle problemen en foute inschattingen niet groot is. in vergelijking met de Amerikaanse parken en het Tokio park, waar al vele nieuwe grote top attracties zijn ontworpen met de allernieuwste snufjes en animatronics, blijft deze groei in Parijs nog uit. Een technisch hoogstandje laten overkomen uit Amerika naar Disneyland Parijs zal zeker zorgen voor meer bezoekers. Het vervolg voor de komende jaren ligt al kant en klaar op de tekentafel, nu is het afwachten wat het publiek doet en hoeveel zij uit gaan geven in het park, om de start van de gigantisch dure meesterwerken te kunnen bekostigen.

Bekijk nu de attracties en stippel je route uit welke attractie je absoluut gedaan moeten hebben en welke parades en shows je wilt zien. Tevens wordt vermeld wat de aangerade tijd is om voor een show of parade aanwezig te zijn, en wat ongeveer de wachttijd voor een attractie is.
Kijk snel verder voor films, foto`s, verhalen & weetjes maar houd ook zeker de update pagina in de gaten om te ziet wat er als laatste is toegevoegd en / of gewijzigd.

Disneyland Park plattegrond

Een actueel interactieve plattegrond van Disneyland Park: Disneyland Parijs plattegrond.
   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney