Walt Disney Studios Park


Informatie over alle Parades en de Shows in de WDS vind je hier!
KLIK hier om alles over het Disneyland Resort te weten te komen. Toegangsprijzen & Tickets, Seizoenen, Entertainment, Disney`s FASTPASS, Hotels en meer!
Colofon

Cars Race Rally & Crush's Coaster

 

 

Imagine This...

Walt Disney Studios Park

Come on! There waiting for you on the set! - Kom op! ze wachten op je op de set!

Welkom in de wereld van film, televisie & animatie. In het Walt Disney Studios Park sta je in het midden van de actie. Berijd je voor om als een echte ster weer naar huis te gaan. Vooral in de drukke periodes van het jaar, is er alle entertainment te vinden in het park. Op diverse plekken waaronder in Studio 1, kun je aanwezig zijn en zelfs figureren een de opname van een nieuwe film of je kijkt hoe de film gemaakt wordt en hoe de echte sterren zich gedragen. Hoe zal het zijn als jij ineens de grote ster van de show wordt?

Hier leer je hoe de tekeningen tot leven komen in een tekenfilm. Zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat van bijvoorbeeld een televisiestudio & voel je de spanning tijdens het opnemen van een scene in o.a. Armageddon & the Studio Tram tour.

Het park is in 4 film sets gesplitst. Front lot, Toon Studios, Production Courtyard & Backlot.

De Studios (1 t/m 3) zijn in de stijl gebouwd zoals de Studios waarin Walt Disney zelf met zijn team de helden zoals Mickey, Donald Duck & zijn eerste lange speelfilm Sneeuwwitje en de zeven Dwergen maakte.

FRONT LOT:
Proef de sfeer van de echte filmstudios.
In Studios 1 kun je je souvenirs vinden, rustig eten of de ster worden van 1 van de "filmopnames" die dagelijkst plaatsvinden met een mooi decor op de achtergrond.

TOON STUDIOS:
Hier ontdek je de geschiedenis en de geheimen van de Disney tekenfilms.
'Mickey and the Magician' is een waanzinnige live show vol magie, dans en muziek met Mickey Mouse in de hoofdrol. In de "Art of Disney Animation" zie je hoe de tekenaars van Disney tekeningen tot een film verwerken en kun je zelf op bepaalde tijdstippen met een echte tekenaar jouw bekende Disney held na tekenen. Met de nieuwe Cars en Crush's Coaster attracties kun je je helemaal geen moment meer vervelen!

PRODUCTION COURTYARD:
Een blik achter de schermen van TV- en filmsets.
"Studio Tram Tour" neemt je mee voor een spannende tour door Catastrophe Canyon. Absoluut een van de spectaculairste filmsets die je in je leven zult meemaken. Alleen in Amerika de Amerikaanse parken kan het nog wat heftiger.

BACKLOT:
Kippevel, emotie en "Special Effects".
De beste special effects van de stuntshows zie je voor je ogen gebeuren in "Moteurs...Action!" Ook vindt je er de Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith (Niet voor mensen met een zwak hart).


Kijk snel verder voor films, foto`s, verhalen & weetjes maar houd ook zeker de update pagina in de gaten om te ziet wat er als laatste is toegevoegd en / of gewijzigd.

Een actueel interactieve plattegrond van Disneyland Parijs: Disneyland Parijs plattegrond.   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney