Openingstijden Disneyland Parijs

      Openingstijden
          en entree


Openingstijden Disney:
- Openingstijden Disneyland Park
- Openingstijden Walt Disney Studios
- Maak je Disneyland thema park keuze

Disneyland vakantie reizen:
- Disneyland reizen
- Disneyland Hotels
- Disneyland partner hotels
- Disneyland Parijs korting
- Disneyland aanbiedingenIngang Disneyland Park

Ingang Disney Village

Het verdelingsplein richting het walt Disney Studios Park en Disneyland Park met Disney Village op de achtergrond

De Fantillusion Parade tijdens het Summer Season

Sleeping Beauty Castle
 

Beleef de Magische Wereld van Disney! Maar Hoelaat?

Lights, Camera, uhm..... anyone in here?

Disneyland Parijs openingstijden

Van hoe laat tot hoe laat kun je genieten van de Magie van Disney? Wat zijn de openingsuren van Disneyland? Op deze pagina vind je de openingsuren van de Disneyland thema parken.

Het is natuurlijk altijd handig om van te voren te weten hoe laat je de Disney Parken kunt betreden. Deze pagina houd je op de hoogte van de openingstijden zoals deze door ©Disneyland Resort Paris worden gegeven.

De openingstijden van Disneyland Parijs veranderen nogal tijdens het jaar. In het hoogseizoen (de zomer) is het park tot rond middennacht open waardoor je extra veel tijd hebt op je favoriete attracties en shows te zien. Bovendien word er dan ook voor extra entertainment gezorgd. Een avondparade en een magisch vuurwerk zijn daar 2 voorbeelden van.

Buiten het hoogseizoen is het park wat korter open maar dit zijn vaak ook periodes dat het niet zo heel druk is in het park, dus de tijd die je bijv. in de zomer kwijt bent door het wachten in de wachtrij voor een attractie haal je dan weer snel in.

Hieronder vind je de momentele Disneyland Parijs openingstijden en de openingstijden in de nabije toekomst.


Openingstijden Disneyland Park

Het Disneyland park is dagelijks geopend van 10.00 tot minimaal 20.00. In het weekend soms zelfs tot 22.00. De openingstijden variëren per week.
In het hoogseizoen (de zomer) is het Disneyland Park officieel open tot en met 23.00 (de attracties) maar daarna volgt meestal het vuurwerk nog. Ook blijven de winkels in Main Street USA dan tot 00.00 open.

Voor de specifieke actuele openingstijden van de Disneyland Parijs themapark kun je terecht op de Disneyland Parijs website.
Openingstijden Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios park is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 en al sinds 2009 in bepaalde periodes per jaar tot en met 19.00 of tot 20.00.

Voor de specifieke Walt Disney Studios openingstijden kun je terecht op de Disneyland Paris website.


Kies de maand waarin jij wilt gaan: onze tips!

Welke periode je ook kiest om te gaan, er is altijd wel iets bijzonders te beleven of heeft wel weer een voordeel ten opzichte van andere maanden. Zo zorgt de Summer Magic en Christmas Season voor extra veel entertainment in de parken en is tijdens het Summer Season het Disneyland Park extra lang geopend.

De maanden september, januari en maart zijn dan weer de wat rustigere periodes. Dit brengt met zich mee dat je niet zo lang in de rij voor de (meeste) attracties. In de winter is het vaak behoorlijk koud daar (net zoals in Nederland dus). Het voorjaar en september vinden wij zelf de beste periode om in Disneyland Parijs door te brengen, vanwege het betere weer en omdat het dan minder druk is dan in de schoolvakanties en de zomermaanden juni, juli en augustus.

Maar het feit blijft, iedere dag en ieder seizoen is een magisch seizoen @ Disneyland Parijs!


   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney