Disney Illuminations: Groots avondspektal op het kasteel

     Disneyland Parijs
       25 jaar in 2017
  Disney Illuminations

      Elke avond vanaf 26 maart 2017

Spectaculaire avondshow!
- Disneyland Parijs avondspektakel
- Wat is Disney Illumiations?
- Nieuw: Disney Illuminations video

Bekijk ook:
- Disneyland Parijs 25e verjaardag 2017
- Star Wars - Season of the Force

- Speciale Disneyland aanbiedingen

- Kijk verder op ons Youtube kanaal!
Bekijk al onze Disneyland Parijs video's op Youtube!

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017 - Disney Illuminations

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017 - Disney Illuminations nighttime spectacular

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017 - Disney Illuminations avond spektakel op het Sleeping Beauty Castle

 

Disneyland Parijs 2017: Disney Illuminations

Disney Illuminations: Nieuwe waanzinnige avondshow in Disneyland Parijs.

Disney Illuminations! Disneyland Parijs had vroeger alleen in de zomer en tijdens speciale gelegenheden een grootse avondshow met vuurwerk, licht en mooie Disney muziek. Iedere zoveel tijd waren dit weer andere live shows. Deze shows spelen zich altijd af bij het kasteel van Doornroosje, centraal gelegen in het Disneyland Park en te vinden aan het einde van Main Street USA. In 2012 kwam daar een positief einde aan, want in het jaar dat Disneyland Parijs haar 20e verjaardag vierde kreeg ons Disneyland Park voor het eerst een dagelijks avondspektakel. En hoe! Want Disneyland Parijs prestenteerde Disney Dreams!

Disney Dreams! was een gigantisch avondspektakel die dagelijks te vinden was in Disneyland Park. Een show die je niet mocht missen! Een show vol magische Disney muziek, vuurwerk, fonteinen, vuurwerk, lasers en projecties. In 2017 viert Disneyland Parijs haar 25e verjaardag. Een nieuwe traditie lijkt geboren want na 5 jaar Disney Dreams!, waarvan enkele scenes in de loop van die jaren wel zijn gewijzigd, presenteerd Disneyland Parijs dit jubileum jaar een nieuw avondspektakel genaamd Disney Illuminations.


Wat is Disney Illuminations?

Vanaf 26 maart 2017: dagelijks iedere avond bij het kasteel van Doornroosje in Disneyland Park

Disney Illuminations is de opvolger van Disney Dreams! welke sinds 2012 dagelijks in Disneyland Park te zien was. Waar bij Disney Dreams Peter Pan en zijn schaduw de gastheer van de show was en de scenes aan elkaar koppelde daar is dat bij Disney Illuminations Mickey Mouse! De held en de grote ster van Disney.

Disney Illuminations - Een lang kwartier genieten!

In Disney Illuminations wordt men in ruim 15 minuten meegekomen in diverse Disney avonturen. Ook Star Wars kan niet meer ontbreken sinds Disney de rechten hierop heeft. Middels geweldige muziek, waanzinnige 3D-projecties, lasers, vuur, gigantische fonteinen en een groots vuurwerk voel je de scenes van diverse films recht voor je ogen tot leven komen. Tijdens een bezoek aan Disneyland Parijs mag Disney Illuminations echt niet ontbreken! Een grootse afsluiting van je Disney bezoek.

Gastheer Mickey Mouse, De Leeuwenkoning en Pirates of the Caribbean

De gastheer Mickey Mouse open de show en verschijnt onder begeleiding van geweldige Disney muziek op het kasteel. Daarna neemt Timon je mee naar the Lion King waar je Simba & Tala zult zien wandelen door de natuur. Maar dan wordt de sfeer grimmiger. Het wordt duister en niemand minder dan Jack Sparrow verschijnt op de Black Pearl! Voor het eerst komen live action filmbeelden tot leven op het kasteel van Doornroosje in Disneyland Park.

De Geest uit Alladin

Als je net bent bijgekomen van deze zeereis verschijnt de Geest uit Aladdin. Hij laat je zien wat je met 3 wensen zou kunnen doen in het nummer 'Friend like me'. Hij liet je kijken!

The Star Wars encounter

Op naar de volgende live action filmbeelden want de nieuwe Star Wars film komt tot leven! May the force be with you.... Wanneer je terug op aarde beland staat Anna op je te wachten. Let it go! Let it go! Met meerdere nummers wordt je in sneltrein vaart door de Frozen film geleid. Ook Elsa kan natuurlijk niet ontbreken. Olaf helaas wel dit keer...

De grootste finale van Disney Illuminations

En dan is het tijd voor de grootste finale! Zo een dat alleen Disney kan. Een wereld vol kleuren en opzwepende en magische muziek. Nog even een gaaf moment met Mickey Mouse als afsluiter en dan... Poeh! Dat was Disney Illuminations. Kan je bevatten wat je zojuist allemaal hebt meegemaakt? Het is allemaal weer afgelopen. Een troost. Morgenavond is er weer een voorstelling.
Disney Illuminations video

Spoiler: bekijk de volledige premiere video van de avondshow Disney Illuminations!Bekijk de hier onze video van de avondshow Disney Illuminations!
   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney