Star Wars - Season of the Force, Disneyland Parijs 2018

    Disneyland Parijs
            in 2018
     Wat is er nieuw?


13 januari t/m (minstens) 25 maart 2018

Shows & evenementen 2017
- Nieuw! Star Wars: A Galactic Celebration
- Nieuw! Star Wars: A Galaxy Far, Far Away
- Nieuw! First Order March
- Nieuw! Stormtroopers Patrol
- Jedi Training Academy
- Attractie: Star Tours: The Adventures Continue
- Attractie: Star Wars Hyper Space Mountain

- Bekijk ook! 25 jaar Disneyland in 2017!

- Speciale Disneyland Aanbieding 2018
- Meer Disneyland aanbiedingen

- Onze DLRP-Magic video's op Youtube
Bekijk al onze Disneyland Parijs video's hier.

Disneyland Paris 2017 - Star Wars: A Galactic Celebration

Disneyland Paris 2017 - Star Wars: The Season of the Force

Disneyland Paris 2017 - Star Wars: The Season of the Force

Disneyland Paris 2017 - Star Wars: First Order March

Disneyland Paris 2017 - Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Disneyland Paris 2017 - Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Disneyland Paris 2016: Jedi Training Academy

Disneyland Paris 2017 - Star Tours 2

 

Disneyland Parijs 2017: wat is er nieuw dit jaar?

Nieuw in Disneyland Parijs in 2017: Star Wars TM: Season of the Force.

Season of the Force in 2017 en terug in 2018

Nadat Disneyland Paris een aantal jaren flink inzette op een volledig thema jaar is dat de afgelopen paar jaar anders geweest. Disneyland Parijs had in 2016 en 2015 geen groot jaarrond thema. Daar wilde Disneyland Paris een beetje van afstappen. Disney heeft liever diverse afwisselende evenementen om ieder deel van het jaar iets nieuws te kunnen presenteren. De gebruikelijke Disney's Halloween en Disney's kerst seizoen kwamen wel gewoon weer terug ieder jaar.

Echter vierde Disneyland Parijs in 2017 haar 25e verjaardag en dat moest natuurlijk groots worden gevierd. In 2007 tijdens Disneyland 15e verjaardag en in 2012 tijdens de 20e verjaardag van Disneyland Parijs werd dit ook zeer groot gevierd. Lees zeker even terug hoe dat toen ging.

Nadat het eerste seizoen in 2017 goed werd ontvangen komt van 13 januari t/m 25 maart 2018 Disneyland terug met het 'Star Wars TM Season of the Force' festival met maar liefst 5 speciale Star Wars festiviteiten en shows. 4 daarvan zullen waarschijnlijk het hele jaar doorlopen maar minstens t/m 30 september 2017. 1 show, 'Star Wars: A Galactic Celebration', is een tijdelijk zeer grootste show

Sinds april 2017 is de vernieuwde Star Tours attractie weer geopend nadat deze sinds 16 maart 2016 een volledig jaar gesloten is geweest voor een grootste renovatie van zowel de attractie als de omgeving van de attractie.

Ook is sinds april 2017 Space Mountain getransformeerd naar 'Star Wars Hyperspace Mountain'. 2 Star Wars attracties in Disneyland Park dus! En wie weet worden dat er nog meer over enkele jaren...


Star Wars: a Galactic Celebration

Van 13 januari 2018 t/m 25 maart 2018: GROOTSE AVONDSHOW

40 jaar nadat Luke Skywalker voor het eerst in actie kwam krijg Disneyland Paris een volledige Star Wars avondshow en festival. Nog meer uniek is dat het de eerste keer is dat niet het Disneyland Park in het teken staat van een thema maar het Walt Disney Studios Park! Daarbij is het voor het eerst in de geschiedenis van dat dit park dat er een groot en dagelijks avondspektakel zal vertonen!

Op het gebouw van The Tower of Terror zal met 16 HD projectoren een Star Wars gevecht worden geprojecteerd. 2500m2 aan muur zal het meest groote doek zijn dat in Disneyland Paris is gebruikt voor video. Star Wars: A Galactic Celebration bevat naast video ook speciale effecten en zelfs live personages zoals Chewbacca, R2-D2, Kylo Ren en Darth Vader. De grootste show die het Walt Disney Studios Park ooit gehad heeft!

Iedere avond maar enkel tot en met 25 maart 2018! Dit wil je niet missen!

Bekijk de persvideo van Star Wars: The Season of the Force!Bekijk hier de persvideo van Star Wars: The Season of the Force!Star Wars: A Galaxy Far, Far Away

Van 13 januari 2018 t/m 25 maart 2018 (op zijn minst): LIVE SHOW

Op een nieuw podium vlak tussen de Tower of Terror en CineMagique komen dagelijks diverse Star Wars characters samen voor een live show. Een combinatie van live optredens en interactie met figuren die op een videoscherm verschijnen. Star Wars figuren die je kunt verwachten zijn C-3PO, R2-D2, Darth Maul, Chewbacca, Captain Phasma, Kylo Ren en natuurlijk Darth Vader.

Het is een show zonder een een groot verhaallijn. Het gaat hier meer om het gevoel dat je krijgt als je ziet dat alle Star Wars helden uit de film stappen en tot leven komen recht voor je neus.

Bekijk onze video van Star Wars: A Galaxy Far, Far AwayBekijk hier onze Star Wars: A Galaxy Far, Far Away videoStar Wars: First Order March

Van 13 januari 2018 t/m 25 maart 2018 (op zijn minst)

Bereid je voor op een mars van het First Order's legioen aan Stormtroopers door het Walt Disney Studios Park geleid. De mars wordt geleid door Captain Phasma. Houd je adem in en zie hoe de boosaardige Captain Phasma met een groep stormtroopers een almachtige demonstratie van galactische kracht leidt.

Star Wars: Stormtroopers Patrol (meet 'n' greet)

Van 13 januari 2018 t/m 25 maart 2018 (op zijn minst)

Houd je hoofd koel, houd je papieren op orde en je verhaal klaar, want de stormtroopers patrouilleren door de straten, op jacht naar nieuwe rebellen. Ben jij de Rebel die de Stormtroopers zoeken?

Dagelijks patrouilleren diverse malen door de straten. De kans om ze op de foto te zetten voor thuis.

Bekijk de persvideo van Star Wars: The Season of the Force!Bekijk hier de persvideo van Star Wars: The Season of the Force!

Star Wars: Jedi Training Academy

Van 13 januari 2018 t/m 25 maart 2018 (op zijn minst): LIVE SHOW - (Disneyland Park)

Niet nieuw maar mag tijden dit Star Wars seizoen natuurlijk niet ontbreken. Sinds 2015 te vinden in Disneyland Park. Voel de kracht van Star Wars. In deze interactieve Jedi Training Academy kunnen kinderen leren en voelen hoe het is om een echte Jedy te zijn en met 'The Force' overweg te kunnen.

In het Videopolis Theater in Discoveryland van Disneyland Park wordt 6x per dag een training gegeven. De show zit vol speciale effecten wat het publiek ook een leuke 15 minuten durende show maakt om naar te kijken. Een Master Jedi zal (in Frans en Engels) samen met 2 Storm troopers, R2-D2 en Darth Vader zelf de training verzorgen.

Er kunnen 12 kinderen mee doen met de show om getraind te worden tot Jedi Knight. Om mee te kunnen doen kan je jezelf aanmelden 's morgen bij het theater of vraag een Cast Member in het park voor meer informatie. Na afloop ontvangen alle kinderen een certificaat en mogen zij zich officieel Jedi Knight noemen.

Deze show was in 2015 de eerste grote nieuwigheid voor het toekomstige 'Star Wars Land' dat waarschijnlijk (een groot deel) van Discoveryland zal gaan vervangen over enige jaren.
Bekijk video van de Jedy Training AcademyBekijk hier de volledige Jedy Training Academy video!Star Tours: The Adventures Continue

Vernieuwde attractie sinds april 2017 (Disneyland Park)

Nadat op 16 maart 2016 Star Tours haar deuren sloot is er hard gewerkt aan een grote renovatie van deze attractie. Sinds april 2017 is 'Star Tours: The Adventure Continue' geopend. Een geheel nieuwe film en ditmaal in 3D, een nieuwe wachtrij, vernieuwde interieur en zelfs een nieuw exterieur met een nieuwe Star Wars winkel. Ben jij klaar voor een nieuwe sage?Star Wars Hyper Space Mountain

Vernieuwde attractie sinds mei 2017 (Disneyland Park)

Een wat minder groots gewijzigde attractie maar wel een opmerkelijke. In 2005 opende Space Mountain in Discoveryland van het Disneyland Park. Na 10 jaar werden de effecten aangepast en werd de attractie tot verdriet van vele fans getransformeerd naar Space Mountain: Mission 2. Sinds 2017 heeft ook deze attractie een (tijdelijke) transformatie. De rit is aangepast met speciale Star Wars projecties en speciale effecten. Zo zijn er ineens 2 Star Wars attracties te vinden in Disneyland Park.Disneyland Parijs aanbieding 2018

15% korting op Disneyland Parijs OF 2 dagen gratis met de vroegboekkorting voor 2018
Bezoek Disneyland Parijs in januari, februari of maart 2018 en ervaar alle Star Wars festiviteiten tijdens Star Wars Season of the Force! Maar ook na deze 3 maanden zijn de meeste Star Wars festiviteiten nog gewoon te zien.
Bekijk de huidige Disneyland Parijs aanbieding van 2018 en boek direct met hoge Mickey Mouse korting!

Bekijk de Disneyland Parijs aanbieding NU!


Alle Disneyland aanbiedingen
Bekijk alle Disneyland Parijs 2018 Aanbiedingen van alle touroperators.

Disneyland Parijs vervoer
Lees ook meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Parijs Hotels op onze website.


   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney