Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017: Tijd om te schitteren!

     Disneyland Parijs
  25 jaar in 2017/2018
      Wat is er nieuw?

       26 maart t/m eind 2017 (TBC)
Shows & evenementen 2017
- Nieuwe parade: Disney Stars on Parade
- Nieuw: Happy Anniversary Disneyland
   Paris (show)

- Nieuw: The Starlit Princess Waltz (show)
- Nieuw: Disney Illuminations
   (Avondspektakel!)

- Nieuw: Meet the Dark Side of the Force
- Nieuw: Star Tours: Adventures Continue
- Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain
- Vernieuwde Pirates of the Caribbean
- Mickey's Goodnight Kiss

- Bekijk ook! Star Wars - Season of the Force

- Speciale Disneyland Aanbieding 2018
- Meer Disneyland aanbiedingen

- Kijk verder op ons Youtube kanaal!

Bekijk al onze Disneyland Parijs video's hier.

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Illuminations

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Stars on Parade

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Stars on Parade

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Stars on Parade

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Stars on Parade

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Stars on Parade

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Stars on Parade

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - The Starlit Princess Waltz

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - The Starlit Princess Waltz

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - The Starlit Princess Waltz

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Illuminations nighttime spectacular

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Illuminations avond spektakel op het Sleeping Beauty Castle

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Disney Illuminations avond spektakel op het Sleeping Beauty Castle

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Meet the Dark Side of the Force

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Star Tours 2: The Adventure Continue

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Star Wars Hyper Space Mountain: Rebel Mission

Disneyland Parijs 25e verjaardag in 2017/2018 - Big Thunder Mountain weer open na 1 jaar renovatie

 

Disneyland Parijs 2017/2018: wat is er nieuw dit jaar?

Tijd om te schitteren...

Disneyland Parijs nieuw in 2017/2018


Het is tijd om te schitteren! In 2017 & 2018 viert Disneyland Parijs haar 25e verjaardag. Tijd voor een groots jubileum feest! Het laatste grote Disney feest was toen Disneyland Parijs in 2012 haar 20e verjaardag vierde. In 2017 een groots zilveren julibeum! Ben je ook benieuwd naar alle festiviteiten?

Het jaar begint al goed met een tijdelijk Star Wars - Season of the Force festival welke is gestart op 14 januari 2017 en inmiddels is verlengt en ook in 2018 weer terugkomt van 13 januari t/m 25 maart 2018. Bijna alle Star Wars shows en specialiteiten lopen door tijdens die viering van het 25 jarig jubileum van Disneyland Parijs alleen enorm grote avondshow Star Wars: a Galactic Celebration is wel tijdelijk te zien tot 27 maart 2017 en dus niet tijdens de viering van 25 jaar Disneyland Parijs.

In 2017 is er een gloed nieuwe Disney parade in Disneyland Park, een aantal nieuwe dagelijkse shows, 2 vernieuwde attracties en een nieuwe avondspectakel welke Disney Dreams! vervangt. Deze nog grotere avondshow genaamd Disney Illuminations mag je absoluut niet missen als je in Disneyland bent!

Ook 'Mickey and the Magician', een live show die sinds 2 juli 2016 in het Walt Disney Studios Park te vinden is, zal dit jaar opnieuw te zien zijn. Deze show heeft in november 2016 de Brass Ring Award ontvangen voor Beste Theatershow met meer dan 3 miljoen bezoekers.

Tot slot zijn vrijwel alle attracties de afgelopen 2 jaar onder hande genomen. Zowel de buitenkant als de binnenkant van attracties maar ook restaurants en hotels zijn gerenoveerd, opnieuw geschilderd en verbeterd. Onder andere Big Thunder Mountain, Thunder Mesa Riverboat Landing, Peter Pan's Flight en Star Tours zijn geheel gerenoveerd. Vrijwel alles ziet er in 2017 en 2018 weer uit als nieuw! Ook Phantom Manor zal geheel worden gerenoveerd in 2018.

Nieuw in 2018: Festival van Piraten en Prinsessen van 31 maart t/m 31 mei 2018. Tijdens dit seizoen beleef je een moedige duik in een bruisend piratenavontuur!
Nieuw in 2018: Marvel Superhelden Zomer van 10 juni t/m 30 september 2018! pak je cape en red de wereld samen met Spider-Man, Iron Man, Star-Lord en andere fantastische helden in de grandioze Marvel Superhelden Zomer EN beleef de nieuwe Marvel stuntshow in het Walt Disney Studios Park!Disney Stars on Parade

Vanaf 26 maart 2017: Nieuwe dagelijkse Parade in Disneyland Park

Disney Stars on Parade is de opvolger van Disney's Magic on Parade welke sinds 2012 in dagelijks in Disneyland Park te zien was. De 8 Disney praalwagens zullen allemaal een eigen muziek krijgen met een 'underliner' als basis. Te vergelijken met hoe dat in 2007 ook bij Disney's Once Upon a Dream Parade is gedaan. Veel Amerikaanse Disney parades gebruiken ook dergelijke synchronisatie technieken. De gehele parade heeft een futuristische uitstraling. Echter bevatten veel van de wagens dezelfde figuren als de voorgaande parade.

Tijdens Disney Stars on Parade kun je Mickey Mouse en zijn vrienden zien op een ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding. De eerste float/wagen bevat Mickey, Minnie, Donald Duck, Goofy en Knabbel en Babbel als ontdekkingsreizigers van de toekomst. Daarna nemen de Toy Story helden je mee “naar de sterren, en daar voorbij!”.

De 3e wagen bevat Simba van de Lion King. Vervolgens herinneren Baloe en Mowgli laten je zien wat je “van beren leren kan” middels percussie geluid die een gevoel van avontuur en een jungle sfeer oproept. Daarna vlieg je naar Neverland met Peter Pan en de Verloren Jongens!

In de onderwaterwereld kom je Nemo, Marlin en Dory tegen. Klaar voor de majestueuze draak van Maleficent? Hij daagt prins Philip uit spuwt zelfs vuur! Dat hebben we sinds de 'Wonderful World of Disney Parade' niet meer gezien.

Natuurlijk wint bij Disney de romantiek altijd van het kwade. De Disney Prinsessen brengen de magie terug. Als afsluiter zie je Disney's kaskraker van de laatste jaren. Een ijzige windvlaag... de geliefde heldinnen van Frozen Anna & Elsa!

DLRP-Magic magische weetjes! De nieuwe Disney paradewagens wegen tussen de 4 en 22 ton. Ze zijn gemaakt in Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. De vuurspuwende draak in de nieuwe parade is 15 meter lang en 7 meter hoog. De schildpad op de paradewagen Discover A New World is 5,7 meter breed.


Beluister de preview van de Disney Stars on Parade muziekBeluister de Preview van de Disney Stars on Parade muziekMickey presents: Happy Anniversary Disneyland Paris

Vanaf 26 maart 2017: LIVE SHOW bij het kasteel

Een grootse dagelijkse verjaardagsshow naast het Kasteel van Doornroosje. Diverse Disney sterren nodigen je uit om samen met hen het verjaardagsfeest van Disneyland Parijs te vieren. De grote ster is natuurlijk Mickey Mouse. Hij zal het podum betreden is een smoking in de kleuren blauw en, hoe toepasselijk, zilver. 1, 2, 3, 4... het is tijd om happy birtday te zingen met zijn allen!

The Starlit Princess Waltz

Vanaf 27 maart 2017: LIVE SHOW bij het kasteel

Tinkerbell wenst je welkom en met een beetje elfenstof opent zij dit bal. Doornroosje nodigt de andere Disney Prinsessen Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana uit op het bal. Elke prinses maakt haar entree in een prachtige baljurk die speciaal is gemaakt voor de 25e verjaardag. Op de muziek van een romantische fanfare dansen ze er op los. Ook jij kan een een prinses zijn...

De show wordt extra magische door de gigantische fonteinen die achter het podium mee dansen. Deze fonteinen worden 's avonds ook gebruikt voor Disney Illuminations.
Disney Illuminations

Vanaf 26 maart 2017: SPECTACULAIRE AVONDSHOW voor het Kasteel van Doornroosje

In 2012 kreeg Disneyland Park haar eerste dagelijkse avondspektakel genaamd Disney Dreams! 5 jaar later in 2017 heeft het Disneyland Park een opvolger met een nieuwe avondshow genaamd Disney Illuminations welke voorlopig nog wel te zien zal zijn. Een high tech show bij het kasteel van Doornroosje vol geluid, licht, projecties, fonteinen, vuur en vuurwerk.

Mickey Mouse neemt je mee op reis door de wereld van Disney en Pixer animatiefilms en voor het eerst ook van Disney en Star Wars speelfilms. De Disney animatiefilms De Kleine Zeemeermin, Frozen en Finding Nemo komen voor je neus tot leven. Voor de allereerste keer worden ook live action filmbeelden gebruikt. Een zeeslag met de Black Pearl, het schip van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean speelt zich af op en rondom het kasteel.
Omdat Disney inmiddels de rechten van Star Wars bezit zet met nu natuurlijk vol in op het gebruik hiervan. Er komen videobeelden van de Star Wars films voorbij met de Millennium Falcon, Stormtroopers en TIE Fighters. May the force be with you...

Disney Illuminations is de grote opvolger van Disney Dreams! en mag je absoluut niet gemist hebben bij een bezoek aan Disneyland Parijs! Deze magische avond zul je nog lang onthouden...

» TIP: Lees hier alles over de Disney Illuminations avondshow! & bekijk de video! »
Star Wars: Meet the Dark Side of the Force

Vanaf 26 maart 2017: Meet 'n' Greet met Darth Vader (Disneyland Park)

Voor de Star Wars fans is dit hét moment van het jaar! Vanaf nu kun je een korte meet 'n' greet hebben en op de foto met Darth Vader. De oude souvenirswinkel naast Star Wars in Discoveryland is verbouwd tot een Meet 'n' Greet ruimte met Dart Vader.

Een tip; wees op je hoede bij het nemen van de foto. Het blijft iemand van de Dark Side.
Star Tours: The Adventures Continue

Vernieuwde attractie!

In april 2017 is de oude Star Tours attractie heropend welke al sinds de opening van Disneyland Parijs in op 12 april 1992 te vinden was in Discoveryland. 'Star Tours: The Adventure Continue' is een geheel nieuwe film en ditmaal in 3D met diverse scenes. Tijdens de rit worden 4 scenes achter elkaar getoond. In totaal zijn er meer dan 70 scenes waardoor iedere rit weer totaal anders is! Er is een geheel nieuwe wachtrij, vernieuwde interieur en zelfs een nieuw exterieur.
Star Wars Hyper Space Mountain

Vernieuwde attractie: vanaf april 2017

Een wat minder groots gewijzigde attractie maar wel een opmerkelijke. In 2005 opende Space Mountain in Discoveryland van het Disneyland Park. Na 10 jaar werden de effecten aangepast en werd de attractie tot verdriet van vele fans getransformeerd naar Space Mountain: Mission 2. Nu Disneyland Paris dit jaar volledig in het teken staat van Star Wars en tevens het 25 jarig bestaan van Disneyland Parijs wordt gevierd krijgt ook deze attractie weer een (tijdelijke) transformatie. De rit is aangepast met speciale Star Wars projecties en speciale effecten. Zo zijn er ineens 2 Star Wars attracties te vinden in Disneyland Park.Vernieuwde Pirates of the Caribbean met Jack Sparrow!

Vernieuwde attractie: vanaf juli 2017

De meeste mensen weten niet dat Pirates of the Caribbean attractie al vele jaren eerder bestaat dan de films. Al in 1967 opende de eerste attractie in het Disneyland Park in Anaheim Californië. Nadat de films waren uitgekomen besloten de Amerikaanse Disney Parken rond 2006 de film helden zoals Jack Sparrow toe te voegen aan hun attractie. In de loop der jaren hebben alle Disney parken een Jack Sparrow toevoeging gekregen behalve ons Disneyland Parijs. Tot 2017! In die zomer is de attractie na 5 maanden renovatie opnieuw openen inclusief de toevoeging van Jack Sparrow op diverse plaatsen in de attractie. A pirates life for me!

Mickey's Goodnight Kiss

Uitgang Disneyland Park bij het Railroad station

Tijdens het verlaten van het Disneyland Park zal Mickey Mouse je uitzwaaien en je een afscheidskus toesturen. Net zoals dat jaren geleden af en toe het geval was zal Mickey je dit jaar dagelijks uitzwaaien bij het verlaten van het Disneyland Park. Je kunt Mickey zien bij het Disneyland Railroad station waar je onder door loopt om het park te gaan verlaten. See yah real soon!Disneyland Parijs 25e verjaardag theme song (hymne)Speciaal voor jullie hebben we de Disneyland Paris 25th anniversary theme song al klaar staan! Kom in de Disney sferen en laat opzwepen door dit waanzinnig vrolijke nummer. Kom... Mickey wacht op je in Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs aanbieding 2017/2018

15% korting op Disneyland Parijs OF 2 dagen gratis met de vroegboekkorting voor 2017
Bezoek Disneyland Parijs in januari, februari of maart 2018 en ervaar alle Star Wars festiviteiten tijdens Star Wars Season of the Force! Maar ook na deze 3 maanden zijn de meeste Star Wars festiviteiten nog gewoon te zien.
Bekijk de huidige Disneyland Parijs aanbieding van 2018 en boek direct met hoge Mickey Mouse korting!

Bekijk de Disneyland Parijs aanbieding NU!Alle Disneyland aanbiedingen

Bekijk alle Disneyland Parijs 2018 Aanbiedingen van alle touroperators.

Disneyland Parijs vervoer
Lees ook meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Parijs Hotels op onze website.   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney