Disneyland kaartjes via Marktplaats? Valse entree tickets!

 Disneyland kaartjes
 via Marktplaats?
 Pas op: oplichters
 actief die valse
 kaartjes verkopen!


Oplichters op Marktplaats:
- Valse Disneyland kaarten
- Valse / nep Disney kaarten op Marktplaats
- De list van de internet aanbieder
- Kaarten afhalen bij Markplaats aanbieder
- Disneyland kaartjes veilig bestellen

Disneyland tickets:
- Meer Disneyland Parijs tickets
- Meer Disneyland Parijs aanbiedingen
Bekijk binnenkort de nieuwe Disney's Stars 'n' Cars Event video hier.

Disneyland kaartjes

Disney's Magical Moments Festival
Walt Disney Studios Park
Disney's Magical Moments Festival - Mickey's Magical Celebration
 

De Fantastische Wereld van de Disney Parade

Fake Disneyland tickets on the internet...
Op zoek naar goedkope Disneyland Parijs kaartjes? U heeft vast al op Marktplaats gekeken. Duizenden Nederlanders bezoeken dagelijks de website en kopen iets op Marktplaats. Vaak onschuldig maar soms ook niet. Door het groeien van Marktplaats en de bekendheid die het inmiddels heeft zijn er ook steeds meer particulieren die hier misbruik van proberen te maken.

Steeds meer bedrijven en handelaren doen zaken via Marktplaats. De functie van een handelaar is iets goedkoop inkopen en het ergens anders weer te verkopen met winst. Niks mis mee! Zo gaat dat al eeuwen lang. Het wordt een ander verhaal als het handelswaar illegale producten betreft en producten en/of diensten die niet niet geleverd worden of nep lijken te zijn.
Valse en nep Disney kaarten op Marktplaats

We horen en lezen steeds meer verhalen over valse disneyland kaarten die worden aangeboden op internet en met name via Marktplaats. Personen zeggen dat ze kaartjes gewonnen hebben en zelf niet kunnen gaan. Vaak ook dat ze een Disneyland Parijs jaarkaart hebben, een Disneyland arrangement hebben afgenomen inclusief Disneyland hotel, entree, en soms ook met vervoer omdat ze daarmee goedkoper uit zijn. Deze kaartjes hebben ze dan niet zelf nodig omdat ze al gratis toegang hebben met hun Disneyland jaarkaart. Deze mensen proberen hun tickets dan voor een prijs te verkopen die goedkoper is dan de kassa prijs / verkoopprijs op er zo zelf nog wat aan (terug) te verdienen.
Dit kan allemaal mogelijk zijn en dit hoeft absoluut geen oplichting te zijn! Wel is het zo dat er steeds meer personen tussen zitten die hier misbruik van maken. Na online betaling leveren ze de Disneyland kaartjes niet (per post of digitaal via de mail) en je kunt naar je geld fluiten. Je kunt dan alsnog je echte Disneyland kaartjes gaan kopen via de officiŽle Disney site of bij de kassa's van Disneyland Parijs. 1 tickets voor de prijs van 2 zullen we maar zeggen...

Naast deze oplichting bestaat er ook nog de oogwaarschijnlijk betrouwebare deal met echt geleverde Disneyland kaartjes. Na betaling leverd deze (meestal) particulier de tickets op het door jouw opgegeven adres. Soms zelf met je naam erop! Dat zit wel goed denk je dan. Goedkope Disneyland tickets op naam, maar de ellende begint pas na aankomst in Disneyland Parijs...
Marktplaats Disneyland kaarten op naam

Nadat je de op marktplaats bestelde Disneyland kaarten ontvangen hebt thuis waar soms zelfs je eigen naam op staat, vertrek je naar Disneyland Parijs. Eenmaal aangekomen bij de toegangspoortjes van een de twee Disney parken kom je erachter dat de poortjes niet open gaan. Je probeert het nog eens een een Disneyland Cast Member die bij de poortjes staat gaat je proberen te helpen.
De Cast Member komt erachter dat dit kaartje geblokkeerd is, samen met de andere Disneyland kaartjes. Waarom? Omdat dit kaartje bijvoorbeeld gekocht is met een gestolen creditcard! Dag goedkope kaartjes.. Aangezien je al bij de poortjes van Disneyland staat wil je natuurlijk naar binnen! Je besluit als nog kaartjes te kopen bij de Disneyland kassa. 1 kaartje voor de prijs van 2 zullen we maar zeggen...

De list van de vage internet aanbieder

Nog even de mogelijkheden waarop mensen op Marktplaats je proberen over te halen de 'goedkope Disney kaartjes' bij hen te kopen:
 • De marktplaats aanbieder kan door omstandigheden zelf niet naar meer naar Disneyland Parijs,
 • De aanbieder heeft de Disneyland kaartjes gekregen of gewonnen maar wilt of kan zelf niet naar Disneyland,
 • Omdat de aanbieder een helehoop kaartjes tegelijk heeft gekocht kan hij ze met korting doorverkopen aan jouw,
 • De aanbieder heeft de Disneyland kaartjes via een actie goedkoop kunnen inkopen en heeft er nog een paar over,
 • Men kan door omstandigheden niet naar meer naar Disneyland Parijs.


 • Deze redenen kunnen de waarheid zijn. We zeggen ook niet dat het in deze zaken altijd om oplichting gaat. We proberen je alleen te behoeden van een foute keuze. De meeste transacties via bedrijven als Marktplaats, Ebay, Zoekertjes en andere grote online advertentie websites gaan goed. Helaas zitten er altijd wel oplichters bij die snel geld denken te verdienen over de rug van goedgelovigen mensen. Ga op je gevoel af, lees of er slechte berichten over de particuliere aanbieder op de website of op andere websites staan en maak daarna je keuze.

  Wij kunnen je alleen maar adviseren je Disneyland kaartjes online te bestellen bij Disneyland Parijs zelf of bij reisorganisaties die een contract hebben met ģEuro Disney.  Het vervolg na het kopen van Disneyland tickets op marktplaats

  Nadat je de aanbieder online hebt betaald kan het volgende gebeuren:
 • De marktplaats aanbieder stuurt de kaartjes niet op. Je zoekt contact met hem waarop vaak niet geantwoord word of je ontvang een reactie vol smoesjes en uitvluchten.
 • De aanbieder zegt het netjes verstuurt te hebben maar jij hebt niks ontvangen. Probleem wordt naar jouw geschoven,
 • Je ontvang de kaartjes netjes maar bij aankomst in Disneyland Parijs blijken ze geblokkeerd te zijn door Disney omdat ze niet (juist) betaald zijn, • Kaarten afhalen bij Markplaats aanbieder
  Ook als je de kaartjes netjes afhaald bij de persoon thuis en je betaald contact dan kan het alsnog betekenen dat je valse Disney kaartjes ontvangen hebt!
 • Bij aankomst in Disneyland Parijs blijken ze geblokkeerd te zijn door Disney.


 • Dat je weet waar de persoon woont wilt niet zeggen dat het contact daardoor beter wordt. De persoon kan aggresief worden of excuses maken en uitvluchten te zoeken zonder je daadwerkelijk te betalen zoals je vaak bij programma's als tros opgelicht etc. ziet.
  Het hebben van de N.A.W. gegevens van de Marktplaats, Ebay, etc. aanbieder helpt natuurlijk altijd. Hoe meer gegevens je van de aanbieder hebt des te veiliger het voelt en des te meer informatie je hebt om aan de politie door te geven bij je aangifte als het uiteindelijk een oplichter blijkt te zijn!  Disneyland kaartjes veilig online bestellen

  Koop je Disneyland kaartjes online en direct bij Disneyland Parijs. Voor meer informatie over de Disneyland Parijs tickets, prijzen en Disneyland ticket aanbiedingen kun je terecht op onze Disneyland Parijs kaartjes pagina. Bekijk de huidige Disneyand ticket aanbiedingen en bestel ook daar goedkoop je Disneyland tickets.

     ©www.DLRP-Magic.com
     Sommige items ©Disney