Disneyland Parijs 20 jarig bestaan in 2012/2013

            20 jaar
    Disneyland Parijs
      viering in 2012


      Verlengt t/m 30 september 2013!

Het evenement:
- Disney Dreams
- Disney Magic on Parade
- Meet & Greet met Mickey Mouse
- The 20th Anniversary Celebration Train
- Main Street USA Celebrates
- Extended Hours
- Speciale Disney Aanbiedingen
- Meer Disneyland aanbiedingen

- Teaser video

Bekijk al onze Disneyland Parijs video's hier.

Disneyland Paris 20 jaar - Disney Dreams avondspektakel

Disneyland Paris 20 jaar - Disney Magic on Parade

Disneyland Paris 20 jaar - Meet & Greet Mickey Mouse

Disneyland Paris 20 jaar - Disney's 20e verjaardag celebration train

Disneyland Paris 20 jaar - Extended Hours

Disneyland Paris 20 jaar - Logo

 

De Fantastische Wereld van de Disney Parade

20 years of Disneyland magic in our magical heart of Europe, Disneyland Paris...
Na Disney's Magical Moments Festival in 2011 wordt het nieuwe thema voor Disneyland Parijs in 2012 de meest magische ooit. 20 jaar Disneyland Paris!

Met de opening van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park in de zomer van 2011 en in 2012 het grote 20 jarig bestaan van Disneyland paris komt er dit jaar geen nieuwe attractie naar de Disneyland Parijs pretparken. Wel komen er veel nieuwe kleine shows / happenings en een gewijzigde parade.
Vanaf 1 april 2012 t/m 30 september 2013 was de viering van de 20ste verjaardag van Disneyland Parijs te vinden in de thema parken van Disneyland Paris. Net zoals tijdens het 15 jarig bestaan heeft ook dit feest 2 seizoenen geduurd. 2012 was 'het jaar dat je niet mag missen'.
Opvallend: In 2014 zal geen thema jaar zijn. Wel zal de Ratatouille attractie openen.


Dreams

Het grootste dagelijkse avond spektakel wat Disneyland Paris ooit gehad heeft. Een show rondom het kasteel van Doornroosje vol magische effecten. In 15 minuten nemen Peter Pan en Tinkerbell je mee op reis middels een verhaal gebaseerd op 'the 2nd Star on the Right'. Op de beste Disney muziek (speciaal gecomponeerd en opgenomen in de Londense Abbey Road Studio's) komen bekende Disney verhalen tot leven op grote projecties op het kasteel en op grote waterschermen. Vuur, vuurwerk, lasers, licht en fontijnen van wel 40 meter hoog zullen je de doen verbazen en het grootste WOW moment geven die je ooit in Disneyland Parijs hebt meegemaakt.
60.000 videobeelden, 16 beamers, 15 vuurkanonnen met vlammen tot 25 meter hoog en fontijnen die tot 40 meter hoog spuiten.
Update 20 december 2012: Sinds april 2013 zijn 2 nieuwe scenes en Glow with the Show worden toegevoegd aan Disney Dreams!
Update 15 september 2013: Tijdens het winter seizoen van 2013 speelt (voor het eerst) een speciale variant van Disney Dreams!

Je kunt voor deze show het beste plaatsnemen op Town Square of bij de ruimte rechts van het Disneyland kasteel bij Fantasyland.

Bekijk video van Disney Dreams!Bekijk hier de volledige Disney Dreams! video! uit 2012
Bekijk video van Disney Dreams!Bekijk hier de volledige Disney Dreams! video uit 2014!
Disney Magic on Parade

De floats van de sinds 2007 (15 jarig bestaan) gebruik zijnde Disney's Once Upon a Dream Parade zijn grotendeels verbouwd tot nieuwe floats. Bovendien zijn er nieuwe floats toegevoegd en zullen er sprookjesachtige koetsen te zien zijn met daarin de bekende Disney prinsen en prinsessen. De nieuwe muziek maakt de parade helemaal compleet. Deze parade mag je niet missen bij je bezoek aan Disneyland Parijs. Meer Disney Magic on Parade! informatie.

Bekijk video van de Disney Magic on Parade! - 2012Bekijk hier de volledige Disney Magic on Parade! parade video!
Meet & Greet met Mickey Mouse

In het oude Royal Castle Stage gebouw kun je sinds 2012 Mickey Mouse back stage ontmoeten. Je ziet wat attributen die hij in de afgelopen 20 jaar in zijn diverse shows heeft gebruikt en je kan hem om een handtekening vragen en met hem op de foto. Het princiepe is hetzelfde als het in eind 2011 geopende Disney Princesses: A Royal Invitation wat ook in Fantasyland te vinden is. Ook hier bezoek je in kleine groepen de ruimte waar je met je Disney held(in) op de foto kan.

Bekijk video van Disney Dreams!Bekijk hier de Meet & Greet met Mickey Mouse video!
The 20th Anniversary Celebration Train

In 2012 tijdens de viering van de 20ste verjaardag van Disneyland Paris zal de oude trein uit de Wonderful World of Disney Parade voor de 5e keer worden omgetoverd tot de The 20th Anniversary Celebration Train.
In 2011 had deze trein een andere rol maar dit jaar zul je de Disney helden wel weer kunnen vragen om een handtekening of met ze op de foto gaan! Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Pluto, Goofy, Chip, Dale & Clarice zijn hierop aanwezig.

Bekijk video van Disney Dreams!Bekijk hier de volledige The 20th Anniversary Celebration Trains video!
Extended Hours

Gedurende de festiviteiten van het 20 jarig bestaand van Disneyland Parijs zal vanaf 1 april de 'Extended Hours' plaats vinden. We kennen al sinds 2007 de 'Extra Magic Hours' waarbij je 's morgens 2 uur eerder het Disneyland Park en/of het Walt Disney Studios Park in mocht indien je een arrangement had geboekt met verblijf in één van de Disneyland Parijs hotels.
In 2012 zullen s'avonds langere openingstijden zijn zodat je nog meer de tijd hebt om van de Disney magie te kunnen genieten! Zo kun je het nieuwe avond spektakel Dreams mooi in het donker bekijken.

Update 6 december 2013: Extende Hours wordt evenals het hele 20e verjaardag even verlengt t/m 30 september 2013!Disneyland Parijs aanbieding 2012
Tot 40% korting op Disneyland Parijs + Kinderen GRATIS!
Boek een Disneyland Paris arrangement van 3 dagen / 2 nachten en ontvang 30% korting.
Boek een Disneyland Paris arrangement van 4 dagen / 3 nachten en ontvang zelfs 40% korting! Aankomsten t/m 27 maart 2013.

Voor kinderen tot en met 6 jaar is het 20 jarig bestaan extra magisch. Buiten het feit dat ze een fantastische tijd beleven met alle Disney figuren, de shows en parades mogen zij het allemaal nu GRATIS mee maken!! Bij een boeking van een verblijf in één van de 7 Disney hotels of de geselecteerde en geassocieerde / aangesloten hotels, met de aankomst tussen 1 januari t/m 27 maart 2013 slapen kinderen tot en met 11 jaar zelfs GRATIS en krijgen ze GRATIS TOEGANG tot de beide Disney themaparken! Dit jaar mag je niet missen.

Bekijk deze Disneyland Parijs aanbieding NU!Alle Disneyland aanbiedingen
Bekijk alle Disneyland Parijs Aanbiedingen van alle touroperators. Boek dus snel en vier het 20 jarig bestaan van Disneyland Parijs zelf mee.

Vervoer
Meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Hotels vind je op onze DLRP-Magic website.
1. Bekijk alle video's de we gemaakt hebben over het 20 jarig bestaan van Disneyland Parijs:


Disneyland Paris 20 jarig bestaan 2012 1e teaser:Disneyland Paris 20 jarig bestaan 2012 Dreams teaser:

Time line: 20 years of Disneyland Paris:

   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney