Magical Moments Festival in Disneyland Parijs

    Magical Moments
 Festival in Disneyland
         Parijs 2011


Het evenement:
- Magical Moments Festival
- Following the Leader met Peter Pan
- Adventureland rhythms of the jungle
- Smile and say 'cheese' met
  Remy en Emile

- WALL-E en EVE
- Disney Dance Express
- Ontmoet Rapunzel
- Disney Princesses: A Royal Invitation
- The Wonderful World of Alice and
  the Mad Hatter

- Green Army Men Meet & Play
- Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular
  met Cars

- Disney’s Once Upon A Dream Parade
  met nieuwe show stops

- Mickey’s Magical Celebration
- Meer tijdens het Magical Moments Festival
- Mickey’s Princesses & Pirates Party
- Speciale Disney Aanbiedingen
- Meer Disneyland aanbiedingen

Bekijk al onze Disneyland Parijs Magical Moments Festival 2011 video's hier!

Disney's Magical Moments Festival - Logo

Disney's Magical Moments Festival
Disney's Magical Moments Festival - Following the Leader with Peter Pan
Disney's Magical Moments Festival - Mickey's Magical Celebration
Disney's Magical Moments Festival - Adventureland rhythms of the jungle
Disney's Magical Moments Festival - The Wonderful World of Alice and the Mad Hatter
Disney's Magical Moments Festival - Disney Princesses a Royal Invitation
Disney's Magical Moments Festival - Moteurs ACtion! Stunt Show Spectacular met Cars

 

De Fantastische Wereld van de Disney Parade

Meet your Disney prins and Disney princesse and have your own magical moments...
Na Disney's New Generation Festival in 2010 wordt het nieuwe thema voor Disneyland Parijs in 2011 het 'Magical Moments Festival'. Het gaat hier om het ervaren van jouw eigen magische momenten. Ontmoet je favoriete Disney® helden maar ook alle bekende Disney prinsen en prinsessen en vele andere Disney® figuren zullen natuurlijk weer verschijnen.

Met de opening van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park in de zomer van 2010 komt er dit jaar geen nieuwe attractie naar de Disneyland Parijs pretparken. Wel komen er veel nieuwe kleine shows / happenings en een gewijzigde parade.
Vanaf 6 april 2011 t/m 30 september 2011 was het Disney's Magical Moments Festival te vinden in de thema parken van Disneyland Paris en kun je al jouw wensen en dromen op magische wijze tot leven zien komen.
Bekijk al onze video's van het Magical Moments Festival in 2011Bekijk hier al onze Magical Moments Festival video's!


Following the Leader met Peter Pan

Following the Leader with Peter Pan is een interactieve happening in Adventureland. Droom jij er ook van om voor altijd jong te blijven? Deze droom wordt werkelijkheid in een kroko-gillend avontuur voor iedereen die nooit volwassen heeft willen worden! De bezoekers worden uitgenodigd om samen met Peter Pan en Wendy de piratenbende van Kapitein Haak te verslaan. Een uniek dans- en zangavontuur met maar één motto: 'Ik wil niet volwassen worden'.

Je kunt deze show vinden vlakbij restaurant Chalet de la Marionnette in Adventureland. Hier heb je ook en mooi uitzicht op het schip van Kapitein Haak waar hij en zijn handlangers verblijven en de wereld over varen.
Bekijk onze video van Following the Leader met Peter Pan in 2011Bekijk hier onze Following the Leader met Peter Pan video!Adventureland rhythms of the jungle

Ook in Adventureland vind je Adventureland rhythms of the jungle. Dit is een nieuwe foto locatie en meet 'n' greet waar je als bezoeker word uitgenodigd in de jungle van Adventureland om te dansen met Baloo, King Louie, Rafiki en Timon. De inmiddels bekende vaste Tam Tams van Adventureland zullen er alles aan doen om met hun muziek de Disney figuren te laten dansen en feest vieren. Natuurlijk mag ook jij hier niet onbreken!

Natuurlijk kun jij ook hier met je Jungle helden op de foto! Je kunt ze vinden op het terras van restaurant Hakuna Matata in Adventureland.

Smile and say 'cheese' met Remy en Emile

Naast restaurant des Stars in het Walt Disney Studios Park vind je een nieuwe 3-D foto locatie van Ratatouille. Een groot stuk kaas nodigd je uit om als een muis een hap te nemen in dit lekkernij. Een ideaal moment voor je vrienden, ouders of andere familieleden om er een leuke foto van te maken als jij je hoofd door het stuk kaas heen steekt.

Als je gelukt hebt kom je Remy en Emile misschien ook nog tegen!WALL-E en EVE

Vlak bij Star Tours en het Videopolis Theater in Discoveryland vind je sinds het najaar van 2010 twee beelden van Wall-E en Eve. Een mooie 3D locatie waar je met deze Pixar helden op de foto kan. S'avonds wordt dit gedeelte extra mooi verlicht wat een erg mooie effect geeft!
Bekijk onze video van Wall-E and EveBekijk hier onze Wall-E and Eve video!Disney Dance Express

Disney All Star Express zal voor de vierde keer worden hergebruikt en worden omgedoopt tot Disney Dance Express. Dit treintje zal dagelijks een paar keer met Disney figuren door Main Street USA rijden waarna je ze kunt ontmoeten tijdens een stop op Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje. Lees op onze Disney All Star Express pagina meer over deze vrolijke kleine parade en meet 'n' greet. Tijdens de stop schuin naast het kasteel zal een voorstelling worden gegeven op vrolijke popmuziek. Uiteraard mag een dance met je favoriete Disney helden niet ontbreken!
Bekijk onze video van de Disney Dance ExpressBekijk hier onze Disney Dance Express video!Ontmoet Rapunzel

In november 2010 ging Walt Disney pictures film Tangled / Rapunzel in premiere. Sinds het kerstseizoen in Disneyland Parijs is het nieuwe Disney's koppel Rapunzel en Flynn Rider uit de film Rapunzer (Tangled) op het Royal Castle Stage in Disneyland Park voor een meet 'n' greet. Tijdens Disney's Magical Moments Festival kun je ze vinden vlak bij The Old Mill on Fantasyland.
Bekijk onze video van Rapunzel in 2011Bekijk hier onze Rapunzel meet 'n' greet video!Disney Princesses: A Royal Invitation

Ontmoet alle Disney princessen uit de grote Disney klassiekers zoals Assepoester, Mulan, Belle, Jasmine, Doornroosje, Sneeuwwitje en Ariel in het gebouw naast de uitgang van It's a Small World in Fantasyland! Tot juli 2010 verliet je de It's a Small World attractie via deze hal dat vol stond met leuke computer animatie spelletjes en andere interactieve computer spellen. In juli 2010 verliet je direct de attractie via de poortjes en hoefde je niet meer door het gebouw heen te lopen. Sinds begin augustus 2010 is dit gebouw geheel afgesloten voor het publiek. Vanaf 2012 is dit dé interactieve ontmoetingsplek waar je nu alle Disney princessen kunt gaan ontmoeten. Nu zie je de figuren overal in Fantasyland. Als dat geen feest is!?The Wonderful World of Alice and the Mad Hatter

Tijd om te kiezen. Wil jij bij de Queen of Hearts horen of bij de Mad Hatter? Bij de ingang van Alice's Curious Labyrinth staat een grote tafel met aan de ene kant het team van Queen of Hearts en aan de andere kant het team van de Mad Hatter. Speel het spel met en tegen elkaar.Green Army Men Meet & Play

Nog een meet 'n' greet plaats waar je de bekende speelgoed soldaten uit Toy Story kunt vinden. Speel met ze en ga met ze op de foto. Je bent ineens net zo groot als de speelgoed soldaatjes!

Je kunt de Green Army Men vinden vlak bij de in 2010 geopende Toy Soldiers Parachute Drop in Toy Story Playland van het Walt Disney Studios Park.Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular met Cars

De grote stunt show van het Walt Disney Studios Park loopt als sinds de opening van het park in april 2002. Na enkele kleine wijzigingen in de loop der jaren en één grote wijziging in 2007 waarbij de interactieve momenten en opnames met het publiek grotendeels werden geschapt, is het nu tijd voor iets nieuws.

Lightning McQueen maakt zijn opwachting in
Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular! Misschien komen ook nog andere helden uit Disney's film Cars hun opwachting maken tijdens de show. Dit mag je niet missen!
Bekijk onze video van Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular met Cars in 2011Bekijk hier onze Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular met Cars video!Disney’s Once Upon A Dream Parade met nieuwe show stops

Sinds april 2007, als 15 jarig verjaardagscadeau van het Disneyland park, is de Disney's Once Upon a Dream Parade dagelijks te zien in Disneyland Park. Dit jaar zijn er een nieuwe parade stops gekomen met nieuwe muziek en nieuwe elementen. Het publiek zal de kans krijgen mee te doen met de parade! Nu wordt ook jij een ster in de parade!

Bekijk onze video van Disney´s Once Upon a Dream Parade 2011Bekijk hier onze Disney´s Once Upon a Dream Parade 2011 video!Mickey’s Magical Celebration

It's Party Time with Mickey and Friends was een leuke show tijdens Mickey's Magisch Jaar van 2009. In 2010 werd deze show beter en veel grootser met Hollywood style elementen onder de naam Disney Show Time Spectacular. Dit grote podium en een soort van gelijke show zal opnieuw worden gebruikt alleen zal hier niemand minder dan Sorcerer Mickey (uit Fantasia) de hoofdrol spelen.

Samen met de Disney's goede Fee van Assepoester en magiërs zoals Merlijn de tovenaar de Geest van Aladdin zal Mickey Mouse met de Disney prinsen en prinsessen zorgen voor een show vol magie en spektakel. Mickey’s Magical Celebration is dagelijks te vinden op het grote podium voor het kasteel van Doornroosje.
Bekijk onze video van Mickey’s Magical Celebration in 2011Bekijk hier onze Mickey’s Magical Celebration video!Spetter en spat met Nemo en vrienden

Een ontmoeting met Nemo en zijn vrienden.Aladdins Toverlamp

Komt de Geest tevoorschijn of niet? Je beleeft het tijdens Aladdins Toverlamp in Disneyland Park.Mickey’s Princesses & Pirates Party

Rechtstreeks uit het Magic Kingdom in Walt Disney World zou nu ook Disneyland paris een Mickey’s Princesses & Pirates Party krijgen. Op 1, 10, 17 en 24 juni 2011 zouden de deuren van het Disneyland Park zich voor bezoekers openen die een speciaal avond ticket hebben gekocht. In Fantasyland en Adventureland kun je dan van 20.00 tot 23.00 het Mickey’s Princesses & Pirates Party meemaken.

Speciale shows, meet 'n' greets en ander spektakel zal deze avond te vinden zijn in deze twee thema landen van het Disneyland park. De kinderen kunnen zich laten omtoveren tot een echte piraat of prinses. Tijdens deze avond zullen de meeste attracties in Fantasyland en Adventureland geopend zijn voor het publiek. Helaas is dit door de vele onderhoudswerken in het Disneyland Park gecancelled dit jaar...Disneyland Parijs aanbieding
1. Kinderen GRATIS naar Disneyland Parijs!
Voor kinderen tot en met 11 jaar is het Magical Moments Festival extra magisch. Buiten het feit dat ze een fantastische tijd beleven met alle Disney figuren, de shows en parades maar ook omdat ze het allemaal GRATIS mee kunnen maken!! Bij een boeking van een verblijf in één van de 7 Disney hotels of de geselecteerde en geassocieerde / aangesloten hotels, met de aankomst tussen 6 april en 10 november 2011 slapen kinderen tot en met 11 jaar GRATIS en krijgen ze GRATIS TOEGANG tot de beide Disney themaparken!

Boek deze Disneyland Parijs aanbieding NU!
Meer aanbiedingen van de Disneyland Parijs website en alle overige touroperators vind je op onze Disneyland Parijs Aanbiedingen pagina.

Boek dus SNEL en beleef het Disney's Magical Moments Festival in Disneyland Parijs. Meer informatie over de route naar Disneyland, de Disneyland reis en vervoers mogelijkheden en alle Disneyland Hotels vind je op onze DLRP-Magic website.
Disneyland Paris Magical Moments Festival 2011 1e video trailer:
   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney