Disney's New Generation Festival

     New Generation
  Festival Disneyland


Het evenement:
- Het Event
- Toy Story Playland
- Prinses Tiana in de Parade
- Monsters Inc. Meet 'n' greet
- Ratatouille in Disney's Stars 'n' Cars
- Disney all star express
- Disney showtime spectacular
- Onversierd kasteel

Weetjes:
- Weetjes

- Reis met de Jong Intra Vakanties
- Oad Reizen
- Meer Disneyland aanbiedingen!

- Theme Park Vacations
- Pretpark Vakantie Begint
Bekijk binnenkort de nieuwe Disney's Stars 'n' Cars Event video hier.

New Generation Festival, digital concept art 2009

Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park
Princes Tiana in Disney's Once Upon a Dream Parade
De Monsters Inc. Meet 'n' Greet
Remy en Emile in Stars 'n' Cars
It's Party Time with Mickey and Friends / Disney showtime spectacular


 

De Fantastische Wereld van de Disney Parade

Meet the newest stars of Disney and Pixar...
Na Mickey's Magische Jaar in 2009 wordt het nieuwe thema voor Disneyland Parijs het 'New Generation Festival'. Centraal staan dus de nieuwste Disney® en Pixar® sterren. De figuren van Toy Story, Ratatouille en the Princess and the Frog maar ook andere figuren zullen natuurlijk verschijnen.

Met de nieuwe Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park komt er weer een grote uitbreiding bij voor dit park. Een gethematiseerd land met 3 gloednieuwe attracties. Deze toevoeging zal als uitbreiding aan het Toon Studios themaland worden toegevoegd.
Sinds 2 april 2010 zal het New Generation Festival officieel te vinden zijn. Sinds 20 maart waren al dagelijks testen van de nieuwe shows e.d. te zien en op zaterdagavond 27 maart 2010 was de press opening (Evénement presse l'Année de la Nouvelle Génération) op de plaats van de Moteurs Stuntshow in het Walt Disney Studios Park. Toy Story Playland zal echter pas later in juli 2010 zijn deuren openen. De nieuwe Disney generatie land in Disneyland Parijs!Toy Story Playland - Met 3 nieuwe attracties

Geruchten over een Toy Story Mania of een Ratatouille attractie voor dit gedeelte van het park bestaan nog steeds. Eén van de twee zou misschien wel de uitbreiding voor 2012 kunnen worden maar dat weten we nog niet. Wat wel zeker is is dat in 2010 Toy Story Playland wordt toegevoegd aan het Toon Studios themaland van het Walt Disney Studios Park.
Aan het einde van de Route 66 van de Toon Studios staat een grote robot die letterblokken vast heeft die tezamen het woord Toy Story Playland vormen. De linkerkant van de weg volgend kom je uit bij de Toy Soldiers Parachute Drop en Slinky Dog Zig Zag Spin. De rechterkant van de weg loop door naar het toekomstige gebied van de Toon Studios (attractie keuze dus nog niet duidelijk) en de RC Races Halfpipe Coaster. Beide wegen komen tezamen bij de RC Racer.

Toy Soldiers Parachute Drop
Deze wachtij leid je langs een aantal props / requisieten van de film en je komt aan bij een loods. De attractie brengt je (in stoelen) naar 25 meter hoogte waarna je langzaam aan je zogenaamde parachute wordt losgelaten en richting de grond zakt. (kinder attractie)

Slinky Dog Zig Zag Spin
Een rubsbaan zoals de Musik Express van Mack zoals deze ook in Port Aventura in Salou te vinden is. Verschil is natuurlijk dat er een Toy Story thema omheen zit en goed gedecoreerd. Zo vind je er de bekende Potatohead, de Pixal Ball die in alle Pixal video's verstopt zit en nog meer. De attractie is zo vormgegeven dat het lijkt alsof Slinky zijn eigen staart achterna zit. (familie attractie)

RC Racer
Een 35 meter hoge baan in U / halve pipe vorm laat je van links naar rechts van omhoog naar omlaag manoeuvreren. De wachtrij ziet eruit als een circuit waar je dus al goed kan warm draaien alvoren je de achtbaan betreed. (Voor jeugd en volwassen)
Wat leuk is om te melden is dat dit type baan al rond het jaar 2000 is bedacht door Vekoma (de Hammerhead Stall) in Nederland. De testbaan heeft in België gestaan maar na 3 jaar testen kregen ze het systeem niet stabiel en veilig. Een concurrent (Intamin AG) heeft dit systeem dus wel werkzaam gekregen en heeft deze baan gebouwd.
De attracties en het themaland zullen pas in de zomer van 2010 klaar zijn.

Prinses Tiana komt in de Disney's Once Upon a Dream Parade

Prinses Tiana uit Disney's nieuwe film 'The Princess and the Frog' zal worden toegevoegd aan de Disney's Once Upon a Dream Parade van het Disneyland Park. Ze zal op de Dreams of Romance (is de laatste) float te bewonderen zijn. Dit tezamen met alle huidige prinsen en prinsessen.Monsters Inc. Meet 'n' Greet

Al sinds 2006 is er een meet 'n' greet met Monsters Inc. te vinden in het Walt Disney Studios Parks, vlak naast Studio 1. Omdat Monsters Inc. ook onder de nieuwste reeks Disney films valt zal dit extra onder de aandacht worden gebracht. Wat hier nieuw aan zal zijn is nog niet bekent.Ratatouille Remy & Emile komen in Disney's Stars 'n' Cars

Remy & Emile van de films Ratatouille zullen hun eigen wagen krijgen in Disney's Stars n Cars in de Walt Disney Studios. Waarschijnlijk is de oude Star Wars wagen (die stond nog backstage en werd niet gebruikt in 2009) getransformeerd tot nieuwe wagen. Het resultaat een donkerrode wagen met achterop een bubbelende pot met Ratatouille met pannen en lepels. De Stars 'n' Cars show is uitgebreid en Remy en Emile zullen aan het einde een echte Cancan show opvoeren.Disney all star express

Minie's Party Train zal voor de derde keer worden hergebruikt en worden omgedoopt tot Disney all star express. Ditmaal zal deze voornamelijk Pixar figuren gaan vervoeren. Je kunt deze ontmoeten op Central Plaza voor het Kasteel en met ze op de foto of een handtekening krijgen. Lees op onze Minnie's Party Train pagina meer over deze vrolijke kleine parade en meet 'n' greet. Buzz, Sulley, Woody, Jessy en andere figuren zullen te zien zijn. Volgens ons zou niemand minder dan Wall-e ook op de een of andere manier te zien zijn op deze trein!!Disney showtime spectacular

It's Party Time with Mickey and Friends kennen we ook nog uit Mickey's Magisch Jaar van 2009. Dit grote podium en een soort van gelijke show zullen opnieuw worden gebruikt alleen zullen dus ook hier weer alle nieuwe Disney en Pixar helden terug zien komen in plaats van de Disney figuren die we in 2009 zagen. Nu onder de naam: Disney showtime spectacular.Geen Kasteel versieringen

Sinds de viering van het 15 jarig bestaan van Disneyland Resort Parijs eind maart 2007 hebben we altijd versieringen op het kasteel gezien. Eerst waren het de 15 beelden met kaarsen, dit werd tijdens het vervolg jaar in 2008 voortgezet. In 2009 zagen we tijdens Mickey's Magische Jaar de Mickey oren verschijnen op de punten van de torens. Tijdens het New Stars Festival in 2010 zullen we GEEN versieringen aantreffen. Persoonlijk vind ik dit wel jammer (als een van de weinige blijkt) want ik vind de versieringen juist zo mooi en het kasteel toont er weer anders door dan normaal. Dit jaar dus totaal geen versieringen!Disneyland Resort Parijs website aanbiedingen
1. Kinderen GRATIS!
Voor kinderen tot en met 6 jaar is het New Stars Festival extra feestelijk. Buiten het feit dat ze een fantastische tijd beleven met alle Disney figuren, de shows en parades maar ook omdat ze het allemaal gratis mee kunnen maken!! Bij een boeking van een verblijf in één van de 7 Disney hotels of de geselecteerde en geassocieerde / aangesloten hotels, met de aankomst tussen 3 april en 8 november 2010 slapen kinderen tot en met 6 jaar GRATIS en krijgen ze GRATIS TOEGANG tot de beide Disney themaparken! Maar ook volgend jaar zijn er weer nieuwe aanbiedingen!

Boek deze Disneyland Parijs aanbieding NU!


Meer aanbiedingen van de Disneyland Parijs website en alle overige touroperators vind je op onze Magische Disneyland Parijs Aanbiedingen pagina.

Boek dus SNEL en beleef het New Stars Festival van de nieuwste Disney en Pixar film figuren in Disneyland Resort Parijs. Meer informatie over de route naar Disneyland, de reis en vervoers mogelijkheden en alle Hotel informatie vind je op onze website.


1. Wist het dat de naam voor dit even 'Disney's New Generation Festival' was, in het Frans 'L’Année de la Nouvelle Génération' en in het Spaans 'El Festival de la Nueva Generación' ?
Meer informatie volgt zodra deze bekent is!


Bekijk onderstaand de eerste beelden, reclame's en het nieuwe nummer van Disney's All Star Express.


Persopening Disney's New Generation Festival op zaterdagavond 27 maart 2010!   ©www.DLRP-Magic.com
   Sommige items ©Disney